Netflix'in aksiyon filmi Extraction devam filmi yolda

Berat Darıcı 6.05.2020 - 04:23
Netflix'in aksiyon filmi Extraction büyük başarılar elde ediyor. Pandemiye denk gelen filmin ikinicisi çekilecek. Senaryo hazırlanmaya başlanmış.

Netflix'in aksiyon gerilim türündeki filmi Extraction tüm dünyada büyük başarı elde etmiş. Yönetmenliğini Sam Hargrave'in yaptığı filmin ikincisi çekilecek. Netflix'in şimdiye kadarki en çok izlenen uzun metrajlı filmi olma yolunda ilerlerken, filmin yazarı Joe Russo, aksiyon filminin başka bir bölümünü yazmak için yeni anlaşma yaptı.

Chris Hemsworh, Bryon Lerum ve Ryder Lerum gibi isimleri gördüğümüz film, Netflix için sevindirici başarılar elde etti. Yazarlar filmdeki karakterlerin bir geçmişi olduğunu ve prequel bir yapıya bürünme olabileceğinden bahsediyor. Çoğu ülkede Top 10 listesine giren filmin pandemi zamanına denk gelmesi film için büyük bir şans oldu.

Extraction dünya çapında büyük ilgi görmüş

Doğrusu filmin bu başarısı bana göre piyasada film olmamasından kaynaklanıyor. Filmin benim için övülecek bir tarafı yok. Fakat filmin başarısı devam filmiyle süslenecek gibi duruyor. Netflix, yeni Extraction filmi için Joe ve Anthony Russo ile anlaşmaya çoktan varmış.

Sam Hargrave'in ikinci film içinde yönetmenlik koltuğunda oturması planlanıyor. Chris Hemsworth için ise ortada bir bilgi yok. Yeni filmde onun olmasına şimdilik kesin gözüyle bakılıyor. Fakat senaryo bitmeden oyuncuyla iletişime geçilmeyeceği söylenmiş.

Extraction, Imdb üzerinde 85.000'den fazla izleyici tarafından oylanmış ve 6,8 ortalama puan elde etmiş. Filmin Metacritic puanı ise 56 olarak gözükmekte. İkinci film sırasında da bir pandemi olmazsa büyük hayal kırıklığı ortaya çıkabilir.

Netflix'in aksiyon filmi Extraction devam filmi yolda

A Quite Place'in senaristlerinden yeni bilim kurgu filmi geliyor

A Quiet Place, kısa fakat kendine özgü tarzıyla başarı elde eden bir film. Adından çokça bahsettirdi. Filmin ikicisinin ise bu yıl bitmeden vizyona girmesi planlanıyor. Şimdiye A Quite Place serisinin senaristleri Scott Beck ve Bryan Woods'un bir bilim kurgu ve korku filmi üzerinde çalışacakları ortaya çıktı. Film için Tobey Maguire'lı Spider-Man filmlerinin yönetmeni Sam Raimi ile ortaklık düşünülüyormuş.

2018 yılında vizyona giren A Quiet Place Imdb üzerinde 378.000'den fazla kişi tarafından oylanmış ve 7,5 ortalama puan elde etmiş. Serinin ikinci filminin ise 4 Eylül 2020 tarihinde ülkemizde vizyona girmesi planlanıyor. İkinci film ilk filmden biraz daha uzun olacak.

Tom Cruise, Elon Musk ve Nasa ile uzayda film çekecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2020 20:16
film berbat bir keren konusu çöpün önde gideni sırf aksiyon izlemek için izlenir gerisi boş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2020 18:03
filmin bahsetmeye değer bir konusu yok hatta pek çok açıdan john wick gibi fakat aksiyon sahneleri gayet başarılı geldi bana. konu beklentisi olmadan gayet hızlı sonuca giden bir film. zaten sonunda devam filmi olacak şeklinde bir açık kapıyla bitti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2020 12:16
Adam Sandler ın netflix için yaptığı o iğrenç filmler bile o kadar izleniyorsa normal zamanda. Bu film pandemi olsun olmasın her türlü izlenirdi. Yazar arkadaş rahat olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix'in aksiyon filmi Extraction devam filmi yolda
İlginizi Çekebilir