Netflix'e Splinter Cell animesi geliyor

Özgür Deveci 31.07.2020 - 15:57
John Wick'in yaratıcısı Derek Kolstad'ın Netflix için bir Splinter Cell anime serisi yapacağı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde!

Variety'de yayınlanan habere göre John Wick serisinin yaratıcısı olan Derek Kolstad, Netflix ve Ubisoft ortaklığı ile bir Splinter Cell animesi üzerinde çalışıyor. Söz konusu habere göre toplamda 16 bölümden oluşan dizinin ilk ilk sezonu onaylanmış. John Wick serisinden tanıdığımız Derek Kolstad'ın senarist ve baş yapımcı olarak görev yapacağı dizinin çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

İlk olarak 2002 yılında karşımıza çıkan Splinter Cell serisi gizlilik temalı video oyunu denildiğinde akla ilk gelen isimlerden bir tanesi olmuştu. Oyunda Sam Fisher, Gürcistan'a iki CIA görevilisi olan Blaustein ve Madison'u araştırması için gönderilir. Onların cesedini bulmaya çalışır. Fisher görevi sırasında Gürcistan cumhurbaşkannın komşu Müslüman devlet olan Azerbaycan'ın petrol ve zenginliklerinden faydalanmak için gizli bir katliam yapacağını ortaya çıkarır. Bu arada bir bilgi krizi başlatılarak, ABD'nin elektronik altyapsı hasara uğratmaya çalışılır. Fisher bu bilgi krizine son vermek için Gürcistan'da Nikoladze'ye suikast düzenler.

Netflix'e Splinter Cell animesi geliyor

Netflix'e Splinter Cell animesi geliyor

Bilmeyenler için Splinter Cell, aksiyon ve gizli görevlerle dolu üç boyutlu bir macera oyunudur. Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyunda ana karakter Michael Ironside tarafından seslendirilen ajan Sam Fisher'dır. Microsoft Xbox, Microsoft Windows, Sony PlayStation 2, Nintendo GameCube ve Game Boy Advance platformları için ilk olarak 2002 yılında piyasaya sürülen oyun, ertesi yıl mobil platformlara uyarlanmıştır.

Kolstad, bugüne kadar üretilen üç John Wick filminde de çalıştı ve filmler dünya çapında 584 milyon dolardan fazla hasılat elde etti. Kolstad’ın diğer filmleri arasında Kevin Hart ve John Travolta'nın oynadığı Quibi dizisi Die Hart'ın birlikte yaratılması yer alıyor. Ayrıca, Disney Plus'ta Falcon and Winter Soldier dizisinde çalıştı ve Universal'da Nobody filmini tamamladı. Filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor. Falcon ve Winter Soldier'ın ise bu sene yayınlanması bekleniyor.

Splinter Cell, Ubisoft'un bir platformla bir araya geldiğini göreceğimiz ilk seri değil. Şirket ayrıca, Apple TV Plus serisi Mythic Quest'i de yapıyor. Bu gösteri Rob McElhenney, Charlie Day ve Megan Ganz'dan geliyor ve ekibi World of Warcraft tipi çevrimiçi rol yapma oyunu oluşturmaktan sorumlu bir oyun geliştirme stüdyosu takip ediyor. Ayrıca dizi, prömiyerinin öncesinde ikinci bir sezon için yenilendi. Ubisoft, daha önce Michael Fassbender'ın oynadığı bir filmde Assassin’s Creed oyununu da uyarlamıştı.

Son olarak söz konusu anime hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2020 14:18
Animated series anime mi demek alo???
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2020 09:13
Hangi kaynak haberin başlığı anime? önce ingilizce öğren sonra eleştirirsin ademt95 bebesi
ademt95
ademt95 2.08.2020 14:58
Hayir ama bir yanlisi duzeltmek istersen dogru durust yorum ve aciklama yaz. Zaten yanlisi da merlin degil, Geoff Keighley yapmis. Kaynak haberdeki baslik anime.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2020 16:03
17.42 çıkarırsa çöpmü olur? Boş ergen olduğun burdan belli senin. Oynayamadığın her oyuna çöp demek neyin kafası?
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2020 16:24
Ya neyin kafasındasın sen. Adam diyorki şimdi çıkarsa kötü olur.Doğru . Ubisoftun son düzlükte çıkarttığı hangi oyunlar güzel.Asıl sen bilip bilmeden konuşma. Roblox seni bekler. Sen git onu oyna
büyüyünce Sam Fisher ı öğrenirsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 1.08.2020 15:42
Israrla çıkarmıyorlar ya oyunu ama oyun haricindeki her şeyde Sam'i gösteriyorlar.
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2020 17:42
Boş ver aga şu anki ubi kafası çıkarırsa da çöp olur zaten. Beklenti 0. Hiç gerek yok..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix'e Splinter Cell animesi geliyor
İlginizi Çekebilir