Netflix'e 'My Netflix' özelliği geliyor

Taylan Bal 25.07.2023 - 12:50
"My Netflix" özelliği sayesinde, hem iOS hem de Android kullanıcıları tek bir noktadan platformdaki içerikleri bulabilecek.

Bugün Netflix, popüler mobil telefon uygulamasına yeni bir özellik eklediğini duyurdu. "My Netflix" adı verilen bu özellik, hem iOS hem de Android kullanıcıları için tek bir noktadan platformdaki içerikleri bulma imkanı sunuyor. Bu özellik uzun zamandır test halindeydi ve artık kişiselleştirme adı altında çoğu özelliği kullanıcıların avantajına sunmak için erkenden paylaşılacak.

My Netflix Hub içerikleri keşfetmenin en kolay yolu olarak görülüyor

My Netflix Hub sayesinde nerede olursanız olun, bir sonraki izleyecek içeriği bulmak için kullanabilirsiniz. İzlemeye başladığınız şovlar ve filmler ya da herhangi bir zamanda görüntülemek üzere indirdiğiniz içerikler, bu özellikle kolayca ulaşabileceğiniz içerikler arasında yer alacak. Ancak, My Netflix Hub'ın yeteneklerine ek olarak, Netflix kütüphanesinin tamamını görmek için her zaman Ana Sayfa sekmesini veya diğer bölümleri ziyaret edebilirsiniz.

My Netflix Hub içerikleri keşfetmenin en kolay yolu olarak görülüyor

Kişiselleştirilmiş önerilerle daha iyi kullanıcı deneyimi

My Netflix Hub, kullanıcıları daha çok kullandıkça sizin hakkınızda daha fazla bilgi edinir. Bu nedenle, örnek vermek açısından drama türünde daha fazla içerik kaydettiyseniz veya sevdiğiniz bir dizinin her bölümüne beğeni verdiyseniz, My Netflix Hub içerisinde daha fazla drama içeriği bulmanız mümkün olacak. 

iOS ve Android kullanıcıları için hızlı erişim

Bu özellik bugün iOS kullanıcıları için yayınlanacak ve Android cihazlarda gelecek ayın başlarında kullanıma sunulacak. Eğer My Netflix Hub henüz iOS Netflix uygulamanıza eklenmediyse, App Store'u açarak manuel olarak güncelleyebilirsiniz. Sağ üst köşede bulunan profil resmine tıklayarak güncelleme sırasında olan uygulamaların listesini görebilirsiniz. 

"Netflix"i gördüğünüzde (eğer listede görünüyorsa) "Güncelle" butonuna dokunun. Uygulama güncellendikten sonra My Netflix Hub'ın iPhone'unuzda var olup olmadığını kontrol etmek için Netflix uygulamasını açabilirsiniz. Son olarak, Netflix uygulaması cihazınızda yoksa, bu bağlantıya tıklayarak iOS cihazınıza yükleyebilir veya bu bağlantıya tıklayarak Android cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 21:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix'e 'My Netflix' özelliği geliyor
İlginizi Çekebilir