Netflix Türkiye beklenen açıklamayı yaptı

Ersin Kılıç 20.07.2020 - 16:07
Günlerdir konuşulan ayrılık dedikoduları ve Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Mahir Ünal'ın açıklamasından sonra Netflix Türkiye'den beklenen açıklama geldi.

Netflix Türkiye sonunda beklenen açıklamayı yaptı ve ayrılık durumunun söz konusu olmadığını duyurdu. Bu açıklama ile birlikte abonelerinin yüreğine bir nevi su serpen firmanın, neden bu kadar geç kaldığı ise arka planda yaşanan süreci merak ettirdi diyebiliriz.

Netflix Türkiye ayrılık durumunun olmadığını duyurdu

Netflix Türkiye'den beklenen açıklama Ak Parti açıklamasının hemen ardından geldi. Bir önceki haberimizde Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Mahir Ünal'ın konuyla ilgili ifadelerine yer vermiştik. Mahir Ünal, Twitter Türkiye gündeminde ilk sırada yer alan #NetflixTurkey ifadesini kullandığı açıklamasında şu sözlere yer vermişti; "#NetflixTurkey ne siyasi düzeyde AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı ile ne de resmi düzeyde İletişim Başkanlığı ile görüştü. Türkiye’den gitmeyi neden düşünsünler? Netflix’in daha derin işbirliği ile Türk kültürüne, sanatına dönük daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum."

Netflix Türkiye beklenen açıklamayı yaptı

Bu açıklama sonrası Netflix Türkiye, abonelerine bağlılıklarını sürdürdüklerini belirten bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada “Netflix olarak Türkiye'deki üyelerimize ve kreatif camiaya derinden bağlılığımızı sürdürüyoruz. Birlikte çalıştığımız birbirinden yetenekli isimlerle gurur duyuyoruz. Şu anda yapım aşamasında olan ve yakında çekimlerine başlanacak projelerimiz için çok heyecanlıyız ve bu hikayeleri dünyanın her köşesindeki üyelerimizle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Bu açıklama dışında iptal edilen Şimdiki Aklım Olsaydı dizisi ya da diğer projeler ile ilgili bir bilgilendirme ise yapılmadı. Çekim günü iptal edilen Şimdiki Aklım Olsaydı dizisinin yanı sıra Atiye 2.sezon ve henüz çekimleri başlamayan Kulüp gibi projelerin de durdurulabileceği de rapor edilmişti. Firma bu projeler hakkında da herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2020 00:07
-senaryo leş gibi.
netflix: önemli değil çekin.
-karakter akışı yok.
netflix: önemli değil çekin.
-hikaye müzik hepsinin içine ettik.
netflix: önemli değil çekin.
-eşcinsel karakteri kaldırmamız gerek.
netflix: nee?!! asla olmaz.13 reasons why ın son sezonu komple geydi.ne çekicez başka gey olmadan?
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2020 21:48
Bunları yazıp netflix izlemedin adım gibi eminim buna
Kalan Karakter: 300 Gönder
ruyaguclu
ruyaguclu 21.07.2020 11:07
Bence diziler devam kararı alır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2020 10:31
netflix çekilmeyecek zaten malesef türkiye yasaklayacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2020 10:30
Netflix sonuçta ticari bir platform, parasına bakar. Komple bütün ekranı buzlayacaksın deseler onu da kabul eder. Kovulmadıkça gitmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2020 03:52
Paradox?! its that you again? Damn.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix Türkiye beklenen açıklamayı yaptı
İlginizi Çekebilir