Netflix, One Piece'in Live Action serisini resmen duyurdu

Ersin Kılıç 30.01.2020 - 10:51
One Piece Live Action duyurusunu bizzat seriye hayat veren Eiichiro Oda tarafından yapıldı

Hikaye gidişatına bakacak olursak daha uzun yıllar devam edeceğe benzeyen One Piece için önemli bir duyuru yapıldı ve serinin bir süre önce dedikodu olarak ortaya çıkan Live Action serisi duyuruldu. Netflix tarafından yapılan bu duyuruda One Piece'e hayat veren Eiichiro Oda sözlerine de yer verildi.

Netflix, One Piece'in Live Action serisini duyurdu

Yapılan duyuruda prodüksiyon duyurusunun 2017'de başladığı fakat bu tarz işlerin ilerleyişinin biraz yavaş olduğunu belirten Oda, dünyanın en büyük yayın platformlarından biri olarak gösterdiği Netflix'in desteğinden ve heyecanından da bahsetmiş. Bu duyuru dışında One Piece Live Action serisinin ilk sezonu için 10 bölüm planlandığını da sözlerine eklemiş. "10 bölüm sürecek olan 1.sezonda hikaye ne kadar ilerleyecek? Seride kimler rol alacak?" sorularını peşinen cevaplayan Oda, One Piece hayranlarının bu konuda biraz sabırlı olmasın gerektiğini, çünkü işleyişin biraz daha süreceğini belirterek duyurusunu tamamlamış.

Henüz bölüm listesi, oyuncular ve yayın tarihi gibi konular hakkında duyuru yapılmayan One Piece'in yapımcılığını ise Steven Maeda yapacak. Maeda daha önce Lost, CSI: Miami, Helix gibi projelerde yapımcı ve yazarlık koltuğuna da oturmuştu.

Açıkçası büyük bir hayranı olduğum ve mangasını severek takip ettiğim One Piece gibi bir serinin Live Action dizisinin nasıl olabileceğini tahmin etmekte zorlanıyorum. Şahsen live action serisi yerine daha başarılı bir stüdyo ile animesinin yeniden ele alınmasını ve filler bölümler olmadan daha başarılı bir şekilde anlatılmasını tercih edebilirim. 10 bölümde hikayenin ne kadarını anlatabilecekleri de merak konusu. Daha da önemlisi seri kaç sezon sürebilecek ya da hikaye nasıl sıkıştırılacak? Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2020 00:29
"Şahsen live action serisi yerine daha başarılı bir stüdyo ile animesinin yeniden ele alınmasını ve filler bölümler olmadan daha başarılı bir şekilde anlatılmasını tercih edebilirim." doğru söze ne denir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2020 13:37
aboooow death note dan daha büyük rezillik çıkacak desenize ya bu animelerin dizilerini yapabilmek için anime ile aynı seviye olması gerek yani oyuncular benziyecek senaryo içine edilmeden tasarlanacak yeniden ve anime müziklerin kullanılması gerek abi manyak derecede paran var netflix niye böyle da
Luke Skywalker
Luke Skywalker 1.02.2020 12:33
Death Note live action'ından kötü olması biraz zor bence :DD Ayrıca Eiiçiro Oda da dahil olacakmış yapım aşamasına
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2020 11:35
Netflix yapsa kaç yazar 2-3 senede bir sezon çıkarıyor hevesi kalmıyor insanın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2020 17:48
Yan hikaye anlatcaklar bence. özel bölüm olarak geçecektir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2020 13:23
live action denilen olayın başarılı bir örneği yoktur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix, One Piece'in Live Action serisini resmen duyurdu
İlginizi Çekebilir