Netflix En Ucuz Reklamsız Abonelik Planını Sonlandırıyor

Tunay Şahin 3.07.2024 - 15:45
Netflix, en ucuz reklamsız abonelik planını sona erdiriyor. Değişiklikler ilk olarak Birleşik Krallık ve Kanada'da başlayacak.

Netflix, en ucuz reklamsız abonelik planını sonlandırma planını hayata geçiriyor. Bu değişiklik ilk olarak Birleşik Krallık ve Kanada'da başlayacak ve ardından diğer ülkelerde de uygulanacak.

Reklamlı Netflix Uygulaması Önce UK ve Kanada'da Başlayacak

Netflix, kullanıcılara ekran mesajları aracılığıyla hizmeti sonlandırma tarihlerini bildirmeye başladı. Bir Reddit kullanıcısı, Netflix uygulamasından aldığı bir bildirimi paylaştı: "Netflix izlemek için son gününüz 13 Temmuz. İzlemeye devam etmek için yeni bir plan seçin." Kullanıcılara, daha ucuz olan Standart planı (reklamlı) veya daha pahalı Standart veya Premium 4K planlarını tercih etmeleri öneriliyor.

Reklamlı Netflix Uygulaması Önce UK ve Kanada'da Başlayacak
Baş rolünde Arnold Schwarzenegger rol aldığı Netflix'in Fubar dizisi

Birleşik Krallık'ta, kullanıcılar aylık £7.99 olan Temel planlarının sona erdiği ve Netflix'in reklamlı abonelik planı için £4.99 veya Standart plan için £10.99 ödeme yapabilecekleri konusunda bilgilendiriliyor. £10.99'luk plan, 1080p akışa, iki cihazda eşzamanlı izlemeye ve iki cihaza kadar indirme olanağı sunuyor. Reklamlı Standart plan ise 1080p video kalitesi sunarken, akış sırasında reklamlar içeriyor.

Kanadalı aboneler de Temel planlarının son günü hakkında bildirimler alıyor. Kanada'da, Temel planın fiyatı $9.99'dan Standart plan için $16.49'a yükseliyor. Alternatif olarak, kullanıcılar reklamlı Standart planı seçerek $5.99 ödeyebilirler.

Amerika Birleşik Devletleri'nde, aylık $11.99 olan Temel plan, geçen yıldan bu yana yeni abonelere sunulmuyor. Netflix, 2024'ün başındaki kazanç çağrısında, Kanada ve Birleşik Krallık'ta başlayarak bazı ülkelerde Temel planı kaldırmayı planladığını açıkladı. Netflix, Mayıs ayında yaptığı açıklamada, reklam destekli akış katmanının dünya genelinde aylık 40 milyon aktif kullanıcıya sahip olduğunu ve bu rakamın bir yıl öncesine göre 35 milyon arttığını belirtti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2024 03:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix En Ucuz Reklamsız Abonelik Planını Sonlandırıyor
İlginizi Çekebilir