Netflix bir Türk dizisini iptal etme kararı aldı

Ersin Kılıç 17.07.2020 - 16:01
Özge Özpirinçci'nin başrolünü Birkan Sokullu ve Burak Yamantürk'le paylaşacağı Şimdiki Aklım Olsaydı projesinin iptal edildiği belirtiliyor.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir ilgi ile takip edilen Netflix'ten bir Türk dizisine iptal kararı geldi. henüz çekimleri yeni başlayan ve baş rollerinde Özge Özpirinçci, Birkan Sokullu ve Burak Yamantürk gibi isimlerin yer aldığı Şimdiki Aklım Olsaydı projesinin iptal edildiği belirtildi.

Netflix, Şimdiki Aklım Olsaydı dizisini iptal etti

TV100'ün haberine göre dizinin iptali son dakika kararı olarak alınmış durumda. Hatta dizinin yönetmenliğini yapan Çağan ırmak, set ekibi ve oyuncuların çekimlerin ilk gününde bu kararı öğrendiği de belirtilmiş. İlk kez sete çıkan ekip iptal kararı ile birlikte şaşırsa da gelen haberlere göre set dekorları toplanarak çekimler de iptal edilmiş. Netflix'in dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım'a son dakika haber verdiği söyleniyor.

Diğer taraftan konuyla ilgili Ay yapım ve Netflix tarafından bir açıklama yapılmış değil. Yani dizinin neden iptal ediliği henüz resmi olarak belirtilmemiş. Yine TV100'ün haberine göre dizi senaryosunda eşcinsel bir çiftin ilişki sahneleri de yer alıyormuş. Tabi iptal kararının bununla bir alakası olup olmadığı belli değil.

Netflix bir Türk dizisini iptal etme kararı aldı

Türk dizileri iptal mi edilecek?

Diğer taraftan daha önce Aşk 101 dizisinde de benzer bir yaptırıma gidildiği dedikoduları çıkmıştı. Dizinin ana karakterlerinden birinin eşcinsel olduğu belirtilmiş ve bu akraktere ait bazı sahnelerin Rtük baskısı ile dizinin son halinden çıkarıldığı söylenmişti. Hatta bu konu bazı yabancı kaynaklara da haber olmuştu.Tüm bu gelişmelerden sonra Atiye 2.sezon ve henüz çekimleri başlamayan Kulüp gibi projelerin de durdurulabileceği rapor edilmiş. Konuyla ilgili Netflix'in resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2020 11:54
abi eşcinsel olana bir şey demem, diyemem. ancak böyle içerikler tabi ki de bazılarımızı yönlendirebilir. ha olacağı varsa tabi olur, akan su yolunu bulur, tercihtir ama unutmamalıyız ki bizi biz yapan da değerlerimizdir. değişim iyidir ancak değerlerimiz bastığımız zemindir. onlarsız değişemeyiz.
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2020 08:23
Nasıl diyemezsin böylesi sapkınlık normal mi sence,çocuğun öyle olsada normal mi karşılardın,böyle sapıklıklara kominist rus ya bile karşı çıkıyor,asla toplumu bozdurmayacağız diyor, sizler hangi kafadasınız
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2020 08:20
Kimi diyor seçimdir,kimi diyor kötü olmuş,lan örften adetten ahlaktan bu kadar mı uzaklaştınız. Sapkın film kaldırılmış bu ana ancak alkış tutulur.tabi bazılarının film gibi zihniyeti de bozuk olunca yok rtüge laf eder ,yok kötü olmuş der,
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2020 22:01
Yavaş yavaş her şeyi sınırlıyorlar umarım bunun arkasında rtük yoktur, eğer ki bunun arkasında rtük varsa, emin olun bu ülke kuzey koreye dönüşüyor.
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2020 07:18
Iki bilimsel makale okusan isin sapkınlık olmadığını anlıcaksın ama neyse sen anlama sen çok ahlaklı yaşantına devam et.
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2020 10:21
ahlakınız kalmamış sizde bu sapkınlara destek verin
Kalan Karakter: 300 Gönder
warehouseman
warehouseman 19.07.2020 17:39
Platformdaki içeriklerde eşcinselliğe yönelik yapımlar olduğunu her yerde okuduğum için abone olmuyorum,sonuçta abone olmadan içeriğinide izleyemezsiniz,en basit yolu bu.
Ha bence iyi olmuş,benim ve çevremin yaşam tarzına uymayan bi platform buda benim düşüncem.
Kimseyi bağlamaz...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2020 21:57
Muhafız'ın ve Atiye'nin aksine buradan güzel bir şey çıkardı, yazık oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix bir Türk dizisini iptal etme kararı aldı
İlginizi Çekebilir