Naruto Online resmi olarak Türkiye'ye geliyor

Ersin Kılıç 16.10.2017 - 17:02
Kafa bantlarınızı hazırlayın

Oasis Games, bugün yaptığı bir açıklamayla geçen yıl yayınladığı Naruto™ Online’ın tamamen Türkçe sürümünün önümüzdeki günlerde ülkemizde çıkacağını bir video ile birlikte duyurdu. Köyündeki en iyi ve en güçlü ninja ustası olmayı amaçlayan Naruto Uzumaki adındaki genç bir ninjanın eğlence dolu hikâyesini anlatan Naruto mangası, yayınlandığı 35 ülkede 200 milyondan fazla satmayı başardı. Sahip olduğu başarılı Naruto filmleri, kitapları, yayınlanmış 220 bölümü bulunan ve halen devam animesiyle Naruto, dünyanın en popüler anime markalarından biri olma özelliği taşıyor.

Bandai Namco Entertainment lisansıyla Tencent tarafından geliştirilen ve Oasis Games tarafından dağıtılan Naruto™ Online, Naruto’nun tek resmi RPG browser oyunu olma özelliğini taşıyor. Peki bu ne anlama geliyor?

Naruto Online tamamen Türkçe olacak

Her şeyden önce tamamıyla Naruto evreninde geçen Naruto™ Online, animede anlatılan hikâyeye sadık kalıyor. Oyuncular başlangıçta Naruto ve Naruto Shippuden hikâyelerini temel alan 8 bölümü oynayabilecekler. Ayrıca bu 8 bölüm boyunca Village Hidden in the Sand ve Valley of the End gibi tanıdık mekânlara da uğrayacaklar.

Oyunun seslendirme kadrosu, Naruto’nun seslendirme kadrosuyla aynı. Yani Narutoseverlerin gönüllerinde taht kurmuş karakterlerin sesleri oyun içinde de aynı seslendirme sanatçıları tarafından hayat bulmuş. Oyunda Naruto mangalarındaki kilit sahneler de yer alıyor ve sevilen animenin renkli dünyası tüm yönleriyle sanal ortama taşınıyor.

Oyuncular oyunda toprak, su, ateş, rüzgâr ve yıldırım elementlerini temsil eden karakterlerden birini seçerek eğlenceli bir maceraya atılacak, çeşitli görevleri yerine getirerek ve farklı oyun modlarını deneyerek deneyim kazanacaklar. Ayrıca aralarında Naruto, Sasuke ve Sakura gibi efsane karakterlerin de olduğu toplam 170 ninjayla tanışacak, hayranı oldukları bu karakterlerle takımlar oluşturup yan yana çarpışacaklar.

Tek kişilik modun yanında çok oyunculu mod ve devasa Worldboss savaşları, oyunculara deneyim kazanmak, güçlü eşyalar bulmak, karakterlerini geliştirmek ve eşsiz kıyafetler kazanmak için sayısız fırsat sunacak.

Bandai Namco ve Tencent iş birliğiyle geliştirilen Naruto™ Online Türkiye’de Oasis Games tarafından ve tamamen Türkçe olarak yayınlanacak. Oynaması ücretsiz olan tarayıcı tabanlı oyunu internete bağlı herhangi bir bilgisayarla Oasis Games portalı ve Facebook üzerinden oynamak mümkün.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2017 18:22
Ben hala şu naruto mobile ı bekliyorum. Brovser tabanlı oyun karmaşık. Türkçe olsa nolur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.10.2017 23:21
beyler 32 yasındayım 7 yasından berı oyun oynuyorum. size bu oyunla ılgılı soyleyecegım tek bırsey var. uzak durun. hayatımda bu kadar pay to wın bır oyun gormedım. aman dıyım...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.10.2017 17:29
Sonra bir çocuğumuz ''Ben Hokage olmak istiyorum'' diye camdan atlayacak ve bu oyunda yasaklılar içine girecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naruto Online resmi olarak Türkiye'ye geliyor
İlginizi Çekebilir