MudRunner iOS ve Android için duyuruldu

Özgür Deveci 8.07.2020 - 13:39
Saber Interactive tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanacak olan simülasyon oyunu MudRunner iOS ve Android platformlarına geliyor.

Geliştirici Saber Interactive ve yayıncı Focus Home Interactive, MudRunner'ın mobil platformlara geleceğini duyurdu. Oyun, 15 Temmuz 2020 tarihinde iOS ile Android platformlarında 5.99$ fiyat etiketiyle satışa sunulacak.


MudRunner, 2017'de piyasaya sürüldüğünden beri PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında bir milyondan fazla kopya sattı. 16 farklı araçla gerçekçi arazi koşullarında mükemmel bir sürüş deneyimi vaat eden oyun, 15 açık dünya haritası ile oyunculara geniş bir alan sunuyor. Mobil cihazlar için yepyeni bir kullanıcı arayüzü ve kontrollere sahip olan oyunun mobilde de gerçekçi oyun içi fizik unsurlarına sahip olacağı belirtiliyor.

MudRunner iOS ve Android için duyuruldu

MudRunner iOS ve Android için duyuruldu

Saber Interactive tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanacak olan simülasyon oyunu MudRunner, iOS ve Android platformlarına geliyor. Milyonlarca satan ünlü seriden çıkan arazide sürüş simülasyonu MudRunner, ilk kez mobil cihazlarda! Zorlayıcı ortamlarda dolaşmak için inanılmaz arazi araçlarını sürme konusunda ustalaş!

Ana Özellikler

• MudRunner, oyuncuyu inanılmaz arazi araçlarının sürücü koltuğuna oturup elinde sadece bir harita ve pusula ile zorlayıcı Sibirya topraklarında dolaşmaya davet eden en kapsamlı arazi deneyimidir!

• Dinamik gündüz-gece döngülerinin yaşandığı ve vahşi, insan eli değmemiş toprakların sunduğu son derece tehlikeli koşullarda görevlerini tamamla ve teslimatlarını gerçekleştir. Oyunun gelişmiş fizik motoruna uygun olarak çalışan aracının ağırlığına ve hareketlerine gerçekçi bir şekilde tepki veren çamurlu arazileri, çağlayan nehirleri ve diğer tüm engelleri aş.

• Büyüleyici grafiklerle geliştirilmiş 6 tanesi açık harita, 9 tanesi mücadele haritası olmak üzere 15 sürükleyici çevreyi keşfet. Hangi yoldan gideceğini seç; zorlayıcı araziler, nehirler, ormanlar, bataklıklar, dağlar ile doğa, sahip olduğu tüm tehlikeler ile seni daima bir teste tabi tutacak.

• Bölgede keşif yapmak için tasarlanmış hafif araçlardan askeri ağır iş kamyonlarına kadar her biri kendi karakteristik özelliklerine ve eklenebilir ekipmanlarına sahip 16 güçlü arazi aracını sür.

MudRunner ilk olarak PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Steam aracılığıyla PC için 31 Ekim 2017 tarihinde çıkışını gerçekleştirmişti. Oyunun mobil platformlar için yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 23:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MudRunner iOS ve Android için duyuruldu
İlginizi Çekebilir