1/3

Mr. Faruk ve Neşeli Maceraları

Ant Köksal 23.05.2014 - 10:13
Karşınızda Mistır Faruk!
(2009 Başları, Hero Engine Hedkuartırz)

-    Selamın aleyküüüm.. Rabırt n’aber? Küsel yapmışın ha ofisi, aşşada bilardo masası gördüm bi tane. Basket potası da var. Çay yok mu?
-    Eöö.. Firmamız çalışanlarının motivasyonuna inandığı içün çeşitli eğlencelik şeyler koyuyoruz ofise Mistır Faruk. Çay yok ama filtre kahve var alırsanız.
-    Motüvason nedir olum? Bilardo masası işte.. Neyse ters turnike çekmeye çalışırken çuhayı yırttım zaten hallediverin onu. Çayı da bi şekilde yarat, mötüvason demeyi biliyon ama müşteri ağırlamayı bilmiyon bakıyorum. Oyun motoru alıcaz lan, eşşek yüküynen para bayılcaz. Çay gibin basit bir isteğimiz karşılanmayacak mı şimdi?

Mr. Faruk ve Neşeli Maceraları
-    Eee evet Mistır Faruk ben de bu konuda konuşmak istiyodum sizinle zaten. Şimdi siz bizim oyun motorunu alıcaksınız tamam. Yalnız henüz alfa aşamasında bizim motor. Ciddi performans sorunları var. Henüz hiçbir şey çalışmıyor. Bu haliyle almanızda bir fayda göremiyorum ben.
-    …….
-    En az üç senesi var bizim motorun işler hale gelmesi için. Bu haliyle satarsak teknik destek vermemiz mümkün değil size. Bettır Bizinıs Praktis ilkelerine göre..
-    Bak canım. Bak gülüm. İşim çok daha buradan çıkıp Elektronik Arts’a gidicem. Oyun yapıcaz biz bunnan. Bitse n’olur bitmese n’olur? Bi sürü kompüter dâhisi eleman çalıştırıyor bizim şirket biliyon mu? Onlar bitiriverir. En uygun fiyat sizde. Bütçenin hepsini Corç Lukas diye bi herife verdik lisans için, kalan parayı da seslendirmeye harcadık. Geriye kalan parayla da cd basım masrafları bile çıkmaz yani, öyle diyim. Uzun etme de sat şunu bize işte.
-    Ve fakat müşterileriniz isyan eder Mistır Faruk. Yani oyun çalışmaz doğru dürüst. Kandırmış olursunuz onları.
-    İsyan etmezler hayatım. Ne edecekler? Şimdi bu Sıtar Vars denen şeyin epey bir hayranı varmış anladığım kadarıyla.. Ben hiç hazetmiyorum şahsen, kovboy filmi severim ben. Fekat siz Amerikalılar manyak oluyorsunuz bu konuda, Sıtar Vars logolu tezek çıksa onu bile alıyonuz. E bunu da alıcaksınız. Sen bile alıcan Rabırtım. Hele bi alsınlar, masrafları çıkartalım gerisini sonra düşünürüz.. Ticareti bana mı öğreticen sen? Tahtakale’de on yıl beyaz eşya sattım ben, halis mulis tüccarım..
-    Ama.. Ama Sıtar Vars Dı Old Repablik gibi değerli bir aypi.. Yani.. Düşünemiyorum.. Nasıl olur?
-    Olur olur. Sen sar bakalım bize güzelinden bi oyun motoru şurdan. En son kaç diyon? Çayı da sööle boğazımız kurudu!

Devamı diğer sayfada
>>>>>>>>>>>>>>>>