Mortal Kombat'ın Xbox 360'a özel neleri var?

Murat Sağlam 5.04.2011 - 09:58
Bilgiler internette dolaşmaya başladı.
NetherRealm Studio, PS kullanıcılarına özel olarak hazırladığı karakterler ve oyun modlarını açıkladıktan sonra Xbox kullanıcıları internette forumları eskitmeye başladılar haklı olarak. NetherRealm sessiz kalmaya devam etsede konuşulanlar Xbox kullanıcılarını sevindireceğe benziyor.

Mortal Kombat'ın Xbox 360'a özel neleri var?
Öncelikle vereceğimiz habere Xbox360 kullanıcıları biraz üzülecek. Çünkü Mortal Kombat'ta Xbox exclusive karakter bulunmayacak. Onun yerine, oyunun çıkışıyla birlikte, indirilebilir içerik olarak sunulacak olan karakter "Lady in Red", Xbox360 kullanıcılarına 1 hafta boyunca ücretsiz olarak indirilebilir olacak. Bu acınızı biraz hafifletmiştir umarım. Hafiflettiyse şimdi sıkı durun çünkü Xbox'a özel olarak hazırlanan özellikler şunlar:

*Puzzle Kombat: Online olarak oynanabilir, rating sistemi kullanılacak bir mod. Avatar desteği ile birlikte gelecek.
*The Pit 360: Mortal Kombat 3 oyuncuları hatırlarlar, The Pit arenasını. İşte o arena Xbox360'a özel olarak kullanılabilir olacak.
*King of the Hill moduda avatar desteği sunacak.
*Lady in Red karakteri, 1 hafta boyunca ücretsiz olarak indirilebilecek.
*Xbox kullanıcıları için ekstra avatarlar satın alınabilir olarak duracak.

Elimize gelen son bilgi ve internette yayınlanan bir video ise akıllarda soru işareti bırakmaya yetti. Biz bu haberi girdikten dakikalar sonra yayınlanan bir video, oyunun Xbox 360 versiyonunda da exclusive bir karakter olacağı yönünde beklentileri arttırdı. Videoda Xbox 360 platformunda Mortal Kombat oyununun karakter seçim ekranında "Green Lantern" (Justice League of America kurucularından) görünüyor. İşte o video :

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2024 07:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat'ın Xbox 360'a özel neleri var?
İlginizi Çekebilir