Mortal Kombat 11: Aftermath genişleme paketi çıktı

Alparslan Gürlek 27.05.2020 - 16:40
NetherRealm stüdyolarının geliştirdiği Mortal Kombat 11’in ilk büyük genişleme paketi Aftermath çıktı!

Mortal Kombat 11  oyununun ilk büyük genişleme paketi Aftermath dün çıktı! Oyuna eklenen oynanabilir 3 karakter ile oyunculara sinematik bir hikâye modu sunan Aftermath, 26 Mayıs 2020 tarihinde oyuncuların erişimine açıldı

Mortal Kombat 11 – Aftermath neler içeriyor?

Aftermath, düzenbazlık ve güven olguları çevresinde gelişen sinematik hikâye anlatımıyla bir genişleme paketidir. Deneyimleyebilmek için Mortal Kombat 11 oyununa sahip olmak gerekiyor. Mortal Kombat evreninde geçen bu hikayede Earthrealm’in koruyucusu olan Ateş Tanrısı Lui Kang, hayallerindeki geleceği garantilemeye çalışıyor. Müttefiklerinden, hatta düşmanlarından bu amaç doğrultusunda yardım alıyor.

Kombat-ı Memnu tadında üçkâğıt, düzenbazlık içerisinde yüzdüğümüz bu hikayede oyuncunun kararları da kime güvenebilecekleri ve kimi alt edebilecekleri doğrultusunda kendilerine kalıyor. Genişleme paketi satın alındığında Mortal Kombat’ın eski oyunlarından tanıdığımız Sheeva, Fujin ve konuk olarak filmden bildiğimiz RoboCop oyuna dahil oluyor.  Aftermath’in en çok eleştiri alan tarafı ise, bir genişleme paketi için çok pahalı olması oldu. Avrupa’ya 40$ fiyat etiketiyle satılan genişleme paketinin Türk Lirası olarak değeri ise 67?. 

Aftermath genişleme paketi içinde şunları barındırır:

- Yeni sinematik hikâye
- 3 yeni oynanabilir dövüşçü
- Zaman içinde yayımlanacak 3 yeni kostüm paketi

Mortal Kombat 11: Aftermath genişleme paketi çıktı

Mortal Kombat hakkında

Mortal Kombat, ilk oyunu 1992 yılında çıkmış köklü bir dövüş oyunu serisidir.  Başarılı bir seri olmasını kanıtlar nitelikte kendisinden esinlenerek Ölümcül Dövüş ve Ölümcül Dövüş II filmleri çekilmiş, fakat ikinci film ilk film kadar ilgi görmediği için seri devam etmemiştir. Bugün gencinden yaşlısına bütün oyuncuların adını illa ki bir kez duyduğu, halen severek oynanan ve çağa ayak uydurmayı başaran kaliteli bir dövüş oyunu serisidir.  Son oyunu Mortal Kombat 11,  23 Nisan 2019 tarihinde çıkmıştı. Unreal Engine teknolojisi ile geliştirilen oyun, görsel anlamda dövüş oyunları arasında örnek teşkil ediyor. Diğer dövüş oyunları gibi stilize grafikler yerine gerçekçi bir yaklaşımla geliştirilen MK 11, 14 Nisan 2015 tarihinde çıkan ve çok sevilen  Mortal Kombat X’in ardından oyuncularını yine mutlu etmeyi başarmıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2020 11:09
Artık oyunları taksit taksit satıyorlar bize.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat 11: Aftermath genişleme paketi çıktı
İlginizi Çekebilir