Mortal Kombat 1 Takeda Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 15.07.2024 - 16:55
Mortal Kombat 1 Takeda oynanış fragmanı yayınlandı. Karakter, 23 Temmuz'da Erken Erişim ile oyuncularla buluşacak.

NetherRealm Studios'tan Ed Boon, bugün X platformunda yaptığı bir paylaşımda, 23 Temmuz 2024'te Mortal Kombat 1 kadrosuna katılacak olan Takeda Takahashi'nin resmi oynanış fragmanını yayınladı.

Mortal Kombat 1 Takeda Oynanış Fragmanı Detayları

Boon, son Kombat Pack 1 dövüşçüsü olan Takeda'yı ilk kez haftalar önce tanıtmıştı. Hayranlar, karakteri 23 Temmuz'da Erken Erişim ile oynayabilecek. Mortal Kombat 1'in Kombat Paketini veya Premium Sürümü satın alarak erken erişim kazanabilirsiniz.

Bugün yayınlanan oynanış fragmanında Takeda'nın bazı hareketleri, diyalogları ve kendine özgü silahlarını kullandığı acımasız bir fatality gösterildi. Takeda 23 Temmuz'da Erken Erişim ile yayınlanacağından, tam sürümün bir hafta sonra gelmesi bekleniyor. Mortal Kombat 1'e en son Homelander eklemişti. Homelander, 4 Haziran'da Erken Erişim ve 11 Haziran 2024'te tam sürüm ile bu takvimi takip etti.

Hayranlar, Takeda Takahashi'yi Mortal Kombat X'te göründüğü için tanıyacaklar. Takeda ayrıca EVO 2024'te oynanabilir olacak. Geliştiriciler, Ferra kameoyu geçen ay yayınlamayı planlamış olsalar da, ertelenen kameo nihayet önümüzdeki hafta Takeda ile birlikte yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2024 12:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat 1 Takeda Oynanış Fragmanı
İlginizi Çekebilir