Netmarble’dan, kıran kırana çarpışmalı oyun ‘Savaş Meydanı’ geliyor

Ersin Kılıç 11.12.2017 - 10:09
Kendi birliklerinizi kurun ve onlara komuta edin.

Netmarble Türkiye’nin, aksiyon ve heyecan dolu yepyeni mobil strateji oyunu Savaş Meydanı ile oyuncular özgün savaş teçhizatları ve askerleri kullanarak kendi birliklerini kurup savaş stratejilerini geliştirecek ve birliklerine komuta ederek zafer kazanacaklar. Tamamen Türkçe içerik ve yerel karakterlerle oynanan Savaş Meydanı’na ön kayıtlar 5 Aralık 2017 tarihinde başladı. Ön kayıt yaptıran tüm oyuncular başlangıç hediyelerinin de sahibi olacak.

Yerel kahramanların komutanı olun

Savaş Meydanı’nın Topçu Onbaşı, Kenan Komutan gibi yerel karakterlere ve yerel içeriğe sahip nolması Türkiye’deki oyunculara ekstra oyun keyfi sunacak. Oyundaki rütbelerin gerçek askeri rütbelere göre ayarlanmış olması ise heyecanı artıracak.

Kendine özgü oynanış tarzı ve kart mekanikleri olan Savaş Meydanı, oyunculara hikaye modunda tek başına, sıralama modunda ise eş zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı savaşma imkanı veriyor.

Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek oyunla ilgili olarak; “Savaş Meydanı oyununda oyuncular neredeyse göğüs göğse hatta kıran kırana karşılıklı çarpışacak. Heyecanlı nefes kesen bölümlerin olduğu savaş oyununun müthiş ilgi görmesini bekliyorum. Oyunda ayrıca Türk oyuncuların çok seveceği yerel karakterlere de yer verdik, bunları da çok yakında açıklayacağız. Tüm oyuncuları 5 Aralık 2017 tarihinden itibaren ön kayıt yaptırıp zaferden zafere koşmaya çağırıyoruz” dedi.

Savaş Meydanı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve ön kayıt yaptırmak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Basın Bülteni

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 12:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
etemelkuran
etemelkuran 11.12.2017 15:08
Seyit Onbaşı zaten resimde olan da kenan komtan hangisi bilemedim sitesinde de
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2017 12:50
Clash of Clan gibi olmasın da aynı benzeri olursa tutulmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2017 11:01
Bu konuda yıllar once oynamış olduğum ımperıa onlıne oyununu tek gecerım fena oyundu he
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mobil strateji oyunu Savaş Meydanı için ön kayıtlar başladı
İlginizi Çekebilir