MK 11'in yeni karakteri Joker'den başka bir video daha geldi

Furkan Güler 4.01.2020 - 14:04
Karakter nasıl olacak?

Geride bıraktığımız senenin sevilen dövüş oyunlarından bir tanesi olan Mortal Kombat 11, hala büyük bir oyuncu topluluğu tarafından oynanmaya devam ediliyor. Bir önceki oyun Mortal Kombat 10'da oluşturduğu kitleyi başarılı bir şekilde yeni oyuna getiren Nether Realm yapımcıları, oyunun bir sonraki karakteri Joker için yeni bir  kısa video yayınladı. Karakterin bastonunu gösteren video oyun içi değil ancak oyunun takipçilerini sevindirecek cinsten. Kombat Pack fragmanında ortaya çıkan Joker karakteri, ilk başta görüntüsü yüzünden oldukça eleştirilmişti. Injustice serisinde Joker'i güzel bir şekilde dizayn eden geliştiriciler, Mortal Kombat 11'de güzel bir tasarım ortaya koyamamıştı. Fakat geliştiriciler geri dönüşler doğrultusunda karakteri yeniden dizayn etti.

Mortal Kombat 11 için Joker karakterine özel ilk video yayınlandı

Geride bıraktığımız aylarda Sindel karakterini oyuna ekleyen geliştiriciler, eski Mortal Kombat oyuncularının da beğenisini toplamıştı. Son olarak PS3 dönemindeki Mortal Kombat 9'da karşımıza çıkan Sindel, yeni oyunda daha farklı kombo tarzlarına sahip durumda. Bakalım Joker karakteri dengeleri değiştirecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 00:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2020 19:55
Bir işe yaramaz artık eski tadı kalmadı mortal kombatin. Yok jokermis terminator spawn kollektor hep saçma sapan değişik karakterler gelmiş bozdular iyice oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2020 00:40
Joker de, Poker de gelse MK eski tadını vermiyor. Saçma sapan kombolara dayanan bir oyun oldu, aşağı alan bitiriyor. MK 1 tadı başkaydı harbiden, her şey döneminde ve ilkinde güzelmiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK 11'in yeni karakteri Joker'den başka bir video daha geldi
İlginizi Çekebilir