Mini Rehber: Destiny'nin gizli exotic görevi Black Spindle

Emin Çıtak 30.09.2015 - 14:19
Zorlu bir mücadele oyuncuları bekliyor
The Taken King eklentisiyle oyunculara ilginç sürprizler de hazırlayan Bungie'nin yeni exotic görevleri her yerden çıkabiliyor. Günlük Heroic Story görevlerinden biri  olan Lost to Light'ta son bölümlerde girdiğiniz bir odadan farklı bir göreve geçiyorsunuz.

10 dakika içinde tüm Taken'lar temizlenirse 310 ataklık keskin nişancı tüfeği Black Spindle'ın sahibi oluyorsunuz. Bu görev geçtiğimiz hafta da rotasyona girmişti ve birçok oyuncu Taken'ları temizlemekle uğraşmıştı.

Eğer nasıl yapacağınızı merak ediyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Görev zorlu olduğu için 295 Light ve üzeri olmanız tavsiye ediliyor.  


- Görevin ilk kısmı tamamen koşularak geçilebiliyor. O kısımda hiçbir düşmanı sallamadan Ogre'nin geldiği bölüme ulaşabilirsiniz.

-Yalancı sayaçtan sonra yeni bölgeye girdiğinizde takımın hiçbir zaman yenilmemesi gerekiyor. Eğer biri düşerse hemen kaldırın.

-Gizli görev kapısından geçerken tüm takımın orada olması şart.

-Bölümün rotasını yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2015 13:52
emin bu arada oyun başında direk ogre ye kadar koşuyoruz ya. sonra oralarda relic takıyoruz kapılara. o sekanslarda çok ölürsen . sayac başlamadan önceki (yani tepeye ışınlanmadan önce) büyük kapı kapalı olabiliyor. relicleri hızlı yapmak gerekiyor. bazen bizde o kapı kapalı gözüktü. tekrar başladık
_________________________________________

Orada süre sınırı yok ama koşma bölümü de dahil olmak üzere hiçbir şekilde team wipe yememeniz lazım.

Emin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2015 13:46
sonra kalan canıda dar koridordan bitir. ama kılıçlar exotic olacak. yoksa zor. (özel atak var exotix kılıçta. bildiğin boss u hoplatıyor)kalan taken ları da bubble ları önce temizlemek şartıyla öldür. olay bu.. biz yapamadık ama bir daha daily ye çıksın kesin alacam black spindle ı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2015 13:44
emin dün 7-8 kere denedik. azımıza mıçıldı desem yeridir. 6 bucuk dakika kala boss odasına giriyoruz. sonrası hep karmaşa. exotic kılıcın yoksa yeterli damage verilmiyor. şöyle düşün 3 warlock sunsinger. kılıçla girişte dal.. öl.(hayata dön)3 kişi bi daha dal. anca böyle olur
_______________________________________

Biz de dün ikinci denemede yaptık (Lightlar 299-299-298). Söyle diyeyim, İçinizden bir kişi yaratıklara, en yüksek DPS'e sahip olan boss'a odaklanırsa kolayca bitiyor. Super tercihleri Arc, Void tabanlı bir Warlock rahatça temizlik yapıyor.

Bi de Nighstalker (benim karakter) denklemde superi sayesinde çok önemli.

Biz nasıl oldu bilmiyorum ama 1.10 dakika kala bitirdik :)

Emin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mini Rehber: Destiny'nin gizli exotic görevi Black Spindle
İlginizi Çekebilir