Microsoft Flight Simulator'da Multiplayer nasıl olacak?

Ersin Kılıç 27.03.2020 - 11:13
Microsoft Flight Simulator için yeni bir video daha yayınlandı. Feature Discovery Series serisinin bu yeni bölümünde oyundaki multiplayer modlarına değinilmiş.

Microsoft Flight Simulator multiplayer detayları sonunda geldi. Yayınlanan her ekran görüntüsü ve videosu ile bizi büyülemeye devam eden Microsoft Flight Simulator için yapım ekibi uzun bir süredir bölümler halinde oyunu anlattıkları bir seri yayınlıyor. Daha önce grafiklere, oyunun dünyasına, hava durumu gibi etkenlere de değinilen Feature Discovery serisinin bu 7. bölümünde ise oyundaki çoklu oyuncu modlarına, yani multiplayer kısmına odaklanılmış.

Microsoft Flight Simulator'da Multiplayer nasıl olacak?

Daha önce oyunla ilgili detaylara baktıysanız ya da biraz bilgi sahibiyseniz Microsoft Flight Simulator'ın bütün dünyayı kapsayan bir oyun olduğunu biliyorsunuzdur. işte oyunda sunuculara bağlanan kişiler bu koca dünyada diğer oyuncular ile bir araya gelebilecek ve bir nevi dünyayı da paylaşmış olacaklar. Oyuncuları aynı dünyada bir araya getirmek istiyoruz yapım ekibi, bunun dışında tabi ki farklı modlara da yer vermiş.

Ana sunuculara bağlanıp diğer oyuncular ile iletişime geçebileceğiniz bu ana mod dışında kendi grubunuza özel bir sunucuya da girebileceksiniz. Sadece kendi arkadaşlarınızın olacağı bu oyun modundaki bazı kuralları düzenlemek de oyuncuya bırakılacak.

Microsoft Flight Simulator'da Multiplayer nasıl olacak?

Microsoft Flight Simulator harita sistemi hakkında;

Oyundaki harita sistemini biraz daha açacak olursak, oyunun Bing harita sistemini kullanacağını söyleyebiliriz. Yani Microsoft'un sahip olduğu Bing haritalarını bulut üzerinden oyuna aktaracak olan Microsoft Flight Simulator'da böylelikle çok daha gerçekçi yeryüzü ile karşılaşacağız. Sahip olunan bu sistemi, geliştirilen özel bulut ve dinamik hava ile birleştiren yapım ekibi, böylelikle oyunculara gerçek bir simülasyon deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yani İstanbul'dan İngiltere'ye ya da Amerika'ya yapacağınız bir uçuş, oyun süresini hızlandırmazsanız gerçekten de saatler sürebilecek ve birebir dünya haritasında yolculuk edeceksiniz. Kısacası oyunun hem kara hem de okyanus, deniz olarak dünyayı birebir aktaracağını söyleyebiliriz. Öyle ki oyunun içerisinde 2 milyondan fazla şehir ve bununla birlikte 40.000 civarında hava alanı bulunacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 30.03.2020 03:23
Acayip hyppplandım bu oyuna çok sabırsızlandım umarım gümbür gümbür olur oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2020 20:07
Bu oyun efsane olacak gibi ama boşuna hyplanmiyoruzdur umarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2020 15:01
Acaba İstanbul nasıl görünüyor diye bir helikopter turu yapacağım şehrin üstünde!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2020 13:39
Trabzon havalimanına indirecek sonra bizim eve girecem uçakla :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Flight Simulator'da Multiplayer nasıl olacak?
İlginizi Çekebilir