Microsoft Flight Simulator Xbox Game Pass'i salladı

Alparslan Gürlek 4.09.2020 - 09:54
Microsoft Flight Simulator bilgisayar için Xbox Game Pass'in en yüksekten uçan oyunu oldu. Aynı zamanda yeni bir güncelleme yayınlandı.

Microsoft Flight Simulator E3 2019'da duyurulduğunda da etkinliğin en öne çıkanlarından biri olmuştu. Bu ivmesini ve hayranların ilgisini çıkana kadar üstünde tutmayı başarabilen efsane simülasyon oyunu çok büyük ilgi gördü.

Xbox Game Pass'in en çok indirilen oyunu: Microsoft Flight Simulator

Çıktığı andan itibaren bilgisayar için Xbox Game Pass üzerinden oynanabilir şekilde karşımıza çıkan Microsoft Flight Simulator, inanılmaz bir ilgiyle karşı karşıya. Yaklaşık bir milyon oyuncu gökyüzünde bir havalimanından bir diğerine doğru uçuyor ya da sadece dünya harikalarını ve doğal güzellikleri ziyaret ediyor. Bu da Flight Sim'i Xbox Game Pass'in en büyük lansmanı olarak tarihe yazıyor. Sevmediği arkadaşlarının evlerine çakılanları da sayarsak tabi. Hal böyle olunca muazzam sayılarla yeni istatistikler de karşımıza çıkıyor.

Flight Sim'in başındaki isim Jorg Neumann, astronomik sayıdaki uçuşları ve uçulan milleri içeren bazı yeni bilgiler paylaştı. "Bugüne kadar 26 milyondan fazla uçuş gerçekleştiren ve 1 milyar milden fazla uçuş yapan topluluğun Microsoft Flight Simulator tepkilerini görmek harika" dedi. "40 bin defanın da üzerinde Dünya çevresinde uçmaya eşdeğer bir mesafe" diyerek ekledi.

Microsoft Flight Simulator Xbox Game Pass'i salladı

Oyuncular gerçekten Microsoft Flight Simulator'da çok çok ilginç şeylere de şahitlik etti. Canlı hava durumu seçenekleriyle Amerika'da yaşanan Laura kasırgasının içine uçan oyuncuların içerikleri interneti süslüyor. Dünya harikalarını ziyaret eden oyuncular ise cabası. Bunun yanı sıra Bing haritalarında yaşanan hatalar yüzünden 2000 katlı devasa binalar bulundu. Hava limanında uçak şeklinde binalar gören oyuncular da bulduklarını Asobo ve Microsoft ile paylaştı. Dün gelen bir güncelleme ile simülasyonun bir takım hataları, oyunun kapanma sorunu halloldu. Aynı zamanda bir takım performans iyileştirmeleri de yapıldı.

Performans demişken, Microsoft Flight Simulator sisteminiz için çok yorucu bir hal almaya yaklaştıysa buyurun. Sizler için hazırladığımız FPS artırma rehberi ile simülasyonu çalıştırmadan önce işletim sisteminizi yazılıma nasıl adapte edeceğinizden bahsettik. Buna ek olarak simülasyonun detaylarıyla ilgili bilgi sahibi olmak için de hazırladığımız incelemeyi okuyabilirsiniz. Microsoft Flight Simulator ile ilgili sorunlarınızı da rehberin yorumlarında paylaştığınız takdirde elimizden geldiğince yardımcı olmaya gayret edeceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2020 13:00
Osmanlı paketini bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2020 12:13
Şu oyun playstation tarafında çıksaydı 600 lira fiyat etiketini basarlardı. GAME PASS ile bunu oynamak mükemmel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Flight Simulator Xbox Game Pass'i salladı
İlginizi Çekebilir