Microsoft Activision Blizzard'ı yakından izleyecek

Murathan Özlü 11.02.2022 - 18:36
Microsoft Activision Blizzard'ı satın alma süreci tamamlanana kadar firma içerisinde yaşanacak değişimleri yakından takip edecek.

Microsoft Activision Blizzard'ın içerisinde yaşanacak değişimleri yakından takip edecek.  Microsoft'un Activision-Blizzard'ı satın alması geçtiğimiz ayın en büyük haberlerinden biri olmuştu, ancak birleşmenin resmi olarak tamamlanması 2023 yılını bulacak. Microsoft'un hamlesi, Federal Ticaret Komisyonu'nun incelemesine takılsa da otoriteler bu satın alma işleminin tamamlanacağını tahmin ediyor.

Microsoft Activision Blizzard'ın söz verildiği gibi firma içinde değişime gitmesini bekliyor

Geçtiğimiz yaz ayından beri firma içi "toksik frat boy kültürü" denilen ayrımcı bir kültürün olduğu haberleriyle çalkalanan Blizzard, olaylara karıştığı ya da göz yumduğu iddia edilen pek çok yönetici veya çalışan ile yollarını ayırmış ve firma içi değişiklik sözü vermiş olsa da Microsoft, bu sözlerin yerine getirileceğinden emin olmak istiyor.

Microsoft Activision Blizzard

CNBC'ye röportaj veren Microsoft yetkilisi Brad Smith, konuya dair şu ifadeleri kullanmış:

" Şu anki Activision-Blizzard yönetimini yakından takip ediyoruz. Anlaşma tamamlana kadarki süreçte firma için kültürün değişmesi ve güvenli çalışma ortamının hazırlanmasına ilişkin aksiyonların alındığına emin olmak istiyoruz."

Activision-Blizzard yönetiminin, sundukları değişim vaatlerini gerçekleştirmelerinin, Microsoft ile yapılan anlaşmanın parçalarından biri olduğu anlaşılıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 09:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2022 13:23
bence de izleyin. rezalet bir ek paket yaşadık. artık gerçek oyuncu dostu bir ek paket lazım. ama önce şu gamepass olayı yada tl düzenlemesi bir an önce gelse de şu fahiş fiyatlardan kurtulsak. zaten yeni ek paket de kötü gelirse artık biter benim için.
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2022 15:36
Ne ek paketi hacı? Adamlar çalışma ortamı falan diyor. Şu haberleri okumadan yorum yapmayın artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Activision Blizzard'ı yakından izleyecek
İlginizi Çekebilir