Microsoft 365 iOS uygulaması ile PDF birleştirme

Taylan Bal 3.08.2023 - 13:28
Microsoft, 365 iOS uygulaması için başka bir özellik duyurarak kullanıcılara PDF dosyalarını birleştirme imkanı sunuyor.

Microsoft 365 uygulaması, PDF dosyalarınızı görüntülemenizi, yazdırmanızı, düzenlemenizi, DOCX dosyalarına dönüştürmenizi ve daha fazlasını yapmanıza olanak tanıyan işlevlerle iyi bir şekilde yönetir. Microsoft şimdi de Microsoft 365 iOS uygulaması için başka bir özellik duyurarak kullanıcılara PDF dosyalarını birleştirme imkanı sunuyor.

Microsoft 365 iOS uygulaması ile basit iki adımda PDF dosyalarınızı birleştirin

Microsoft, PDF'lerinizi birleştirmek için basit bir iki adımlı süreci vurguladı. İlk olarak, Birleştirilecek Dosyalar sayfasından birleştirmek istediğiniz dosyaları seçin ve Devam'a dokunun. Sonraki adım ise dosyalarınızı istediğiniz sıraya göre düzenlemek. 

Ardından, seçtiğiniz tüm PDF'leri birleştirmek için alt kısımda bulunan Birleştir butonuna dokunun. Aynı zamanda, bu PDF dosyalarını daha sonra Microsoft 365 uygulamasından alabilirsiniz. Böylece fikrinizi değiştirir ve onları ayrı ayrı PDF dosyaları yapabilirsiniz.

Microsoft 365 ile verimli PDF yönetimi

PDF'leri birleştirme özelliği, ücretli bir özellik olup, bu nedenle ücretsiz Microsoft 365 kullanıcıları için mevcut değildir. PDF'leri uygulama üzerinden birleştirmek için iOS kullanıcılarının Microsoft 365 abonesi olması gerekmektedir. 

Microsoft 365 Kişisel aboneliği yıllık 69,99 ABD doları tutarında olup, bu belki de ucuz olmayabilir. Ancak Microsoft son zamanlarda birçok yeni özellik ekledi. Bunlara Teams'te PDF'leri kullanmayı ve yeni Copilot AI'ı da dahil.

Birden fazla PDF dosyasını tek bir dosyada birleştirmek, PDF'lerinizin kalitesini değiştirmeyecektir. Ayrıca, birden fazla PDF dosyasını birleştirerek iPhone'unuzda tasarruf edebilirsiniz. Birleştirme aynı zamanda dosyalarınızı paylaşmayı da kolaylaştırır. Çünkü birden fazla dosya yerine tek bir dosya göndermiş olursunuz. 

Microsoft 365 uygulaması, tüm bunları iOS cihazlarınızda başarabilir. Ayrıca, en iyi Android telefonlarda da Microsoft 365 uygulaması kullanılarak birden fazla PDF dosyası birleştirilebilir. Fakat elbette yine bunun için Microsoft 365 abonesi olmanız gereklidir.

PDF birleştirme özelliği ve Microsoft 365 abonelikleri

PDF'leri birleştirme özelliği, Microsoft 365 Insider sürümünü çalıştıran ve 2.76 (Build 23062603) sürümünden sonraki iOS kullanıcıları ile sınırlı olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellik, genel kullanıcılara önümüzdeki haftalarda sunulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 14:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft 365 iOS uygulaması ile PDF birleştirme
İlginizi Çekebilir