Metro: Exodus, THQ Nordic'in en büyük çıkış yapan oyunu oldu

Furkan Güler 23.05.2019 - 10:36
Oyundan büyük başarı.

Bu senenin en çok dikkat çeken rol yapma oyunlarından bir tanesi olan Metro Exodus, somut olarak meyvelerini vermeye başladı. 15 Şubat 2019 tarihinde piyasaya çıkan yapım, açıklanan yeni bilgiye göre THQ Nordic'in en büyük çıkış yapan oyunu konumunda bulunuyor. Reklam çalışmaları açısından oldukça iyi güdülen strateji ve oyuna karşı oluşturulan heyecan, satışlara gayet iyi yansımış. Bunun yanında ilk iki oyunda kemik kitlesini üzmeyen Metro serisi, yeni oyunuyla birlikte kemik kitlesini daha büyüterek, henüz seriye girmemiş oyunculara cazip bir deneyim sunuyor.

Metro: Exodus, THQ Nordic'in en büyük çıkış yapan oyunu oldu

THQ Nordic'in açıkladığı yeni satış raporlarında ise oyunun bu denli bir başarı elde etmesi bekleniyordu. Seriyi açık dünyaya taşıyan yapımda, savaşın sona ermediğini gösteriyordu. Serinin hikayesi her ne kadar pek fazla kitaplara sadık kalmasa da, oyunların hikaye anlatımı da oldukça sürükleyiciydi.

THQ Nordic'in en büyük markalarından bir tanesi olan Metro serisi, bakalım bir sonraki nesilde hangi oyunuyla karşımıza çıkacak? Hep birlikte göreceğiz. Peki siz son oyundan memnun kaldınız mı?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metro: Exodus, THQ Nordic'in en büyük çıkış yapan oyunu oldu
İlginizi Çekebilir