Merlin'in Kazanı King of Fighters klanından Rock Howard kombo videosu

Hürcan Köse 12.04.2017 - 14:29
Garou'dan sonra bu kez KoF 14'te
The King of Fighters XIV'ün yeni DLC karakterleri sonunda geldi ve klanımız da hiç zaman kaybetmeden yeni karakterlerin kombo videolarını tüm dövüş tutkunları için hazırlamaya başladı. En ilgi çekici karakterlerden birisi olan Rock Howard ile tanışacağınız bu videoda, Garou: Mark of the Wolves'dan sonra ilk kez ana akım bir KoF oyununda boy gösteren dövüşçüyü göreceğiz.

MK-Korayagami'nin oynayıp hünerlerini sergilediği videoda Rock'ın tüm özel yeteneklerini ve irili ufaklı her hareketini görebiliyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni DLC karakterleri ile de karşınızda olacağız. İyi seyirler!


Eğer siz de Merlin'in Kazanı Dövüş Oyunları Topluluğu'na katılmak ve bu klanlarda yer almak ya da diğer oyuncularla kapışmak, sohbet etmek, düzenlenen turnuvalara katılmak isterseniz yapmanız gereken tek şey bu linke tıklayıp gruba katılım isteği yollamak.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 20:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2017 13:10
Rock'a bak sen :) Babasını fena dövmüş :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2017 20:03
Aa bu oyun xbox one da yokmu çok yazik
Kalan Karakter: 300 Gönder
Arcade Fire
Arcade Fire 12.04.2017 18:15
Çok iyi olumş.

Rock Howard' ın animasyonu diğer karakterlern çok ötesinde, SNK ayrı bir özen göstermiş. Garou oyunu animasyon kalitesi ile öne çıkan bir oyundu, Rock Howard ilk duyurulduğunda animasyon kalitesi KOF 14'ün diğer karakterlerinin seviyesinde olursa çok kötü olur diye düşünmüştüm ama iyi bir iş çıkarmışlar. Tabi bunun kötü yanı Rock ile kıyaslayınca diğer karakterlerin animasyonu çok kötü görünüyor olması, Terry'nin gömleği vücuduna hep yapışık ve nerdeyse hiç hareket etmiyor, Kim ve Kyo'nun saçları olması gerekenden çok az hareket ediyor, çoğu KOF 14 karakterinde durum bu, bazı karakterlerin saç ve kıyafet animasyonları diğerlerinden iyi olsa da genelde Rock kalitesinde değil (tabi Rock'ınki de SF 5 kalitesinde değil ama bence yeterli). Daha önceki grafik güncellemesi gibi bir de animasyon güncellemesi yapabilirlerse güzel olur, dövüş oyunlarında animasyonun kalitesi oynanış hissine de etki ediyor, daha iyi animasyon ile vuruşlar çok daha etkili görünüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merlin'in Kazanı King of Fighters klanından Rock Howard kombo videosu
İlginizi Çekebilir