Mercan rengi Nintendo Switch Lite, Avrupa'ya geliyor

Ersin Kılıç 11.03.2020 - 14:48
Nintendo'nun geçtiğimiz günlerde duyurduğu mercan rengindeki Nintendo Switch Lite modelinin, Avrupa pazarında da satılacağı açıklandı.

Şu sıralar yeni duyurulara ve Animal Crossing çıkışına hazirlanan Nintendo, mercan rengindeki Nintendo Switch Lite modeli için yeni bir açıklama daha yaptı. Geçtiğimiz günlerde duyurulan ve mercan rengindeki bu modelin Avrupa pazarında da satışa çıkacağı açıklandı. Konu ile ilgili firmadan gelen resmi açıklama ve detaylar şu şekilde;

Mercan rengi Nintendo Switch Lite, Avrupa'ya geliyor

Kış havası bahar renklerine döndüğünde, yeni mercan rengi Nintendo Switch Lite konsolu 24 Nisan’da Avrupa’ya geliyor.

Nintendo Switch Lite renk paleti sarı, turkuaz ve gri konsolları içeriyor ve onlar gibi bu yeni mercan ilavesi özellikle elde taşınabilir oyunlar için tasarlandı ve oyuncuların çeşitli heyecan verici, rahatlatıcı ve zorlu oyun koleksiyonunu nereye giderlerse gitsinler yanlarında taşımalarını kolaylaştırıyor. Bu da, The Legend of Zelda: Link’s Awakening’de canlı karakterler ve bulmaca dolu zindanlarla gizemli bir dünyayı keşfetmeyi, Pokémon Sword ve Pokémon Shield’in Galar bölgesinde Pokémon yakalamak, savaşmak ve ticaret yapmayı ya da 20 Mart’ta çıkacak Animal Crossing: New Horizons’da kendi rüya yaşamlarını özelleştirmek için ıssız bir ada cennetine seyahat etmeyi içeriyor.

Özel bir avuç içi oyun cihazı olan Nintendo Switch Lite, entegre kontrollere sahiptir ve Nintendo Switch'in amiral gemisi sürümünden daha küçüktür. Ancak yine de avuç içi modu destekleyen Nintendo Switch kütüphanesindeki tüm oyunları oynayabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2020 12:26
onu bunu bırakın ne kadar söylensekte 200 euro ürünü 2000 TL ye satan bir firma düşünün, sırf resmi garanti veriyor diye. tükürün
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2020 16:35
Yok şu renk, yok bu renk kapak gidin boya alın boyayın istediğiniz renge, boya parası daha ucuza gelir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mercan rengi Nintendo Switch Lite, Avrupa'ya geliyor
İlginizi Çekebilir