Mecha Break Detayları

Basın Bülteni 12.06.2024 - 18:54
Summer Game Fest ve Xbox Games Showcase'de yer alan Mecha Break nasıl bir oyun?

Amazing Seasun Games'in çok oyunculu mekanik nişancı oyunu Mecha Break, Takayuki Yanase (Metal Gear, Gundam, Armored Core, Death Stranding) ve Junya Ishigaki'nin (Xenogears, Gundam, Macross) inanılmaz tasarımlarını sergilemek, bu Ağustos ayında PC ve Xbox Series X'te yapılacak Kapalı Beta Testlerini duyurmak ve Mecha Break'in 2025'te tüm oyunculara sunulacağını açıklamak için Summer Game Fest ve Xbox Games Showcase'de yer aldı.

Mecha Break Nasıl Bir Oyun?

Amazing Seasun Games, oyunculara en heyecan verici çok oyunculu mekanik deneyimini sunmak için yorulmadan çalıştı ve hayranlar Ağustos 2024'te başlayacak Mecha Break'in PC ve Xbox Kapalı Beta Testleri sırasında bunu kendileri deneyimleyebilirler.

Mecha Break Nasıl Bir Oyun? - 1

Mecha Break özelleştirilebilir mech'ler, oyuncular tarafından yaratılan mech pilotları, çok çeşitli mech ve silah türleri ve her biri benzersiz oyun stilleri ve araç setlerine sahip bir dizi saldırgan, kavgacı, savunmacı, keskin nişancı ve destek mech'lerini keşfedebileceğiniz üç farklı oyun modu içerir.

Yüksek teknolojili mech'ler ve hızlı tempolu savaşlarla dolu Mecha Break, oyuncuları kendi özelleştirilmiş mech'lerinin pilot koltuğuna oturtarak çelik ve plazmanın benzersiz çatışmasına dalmalarını sağlıyor. Birden fazla başarılı kapalı betanın ardından, daha büyük bir oyuncu grubu bu Ağustos ayında kendi mech'lerini kullanabilecek. Oyuncular 3'e 3 Arena veya 6'ya 6 Battlefield oyun modlarında üç ila altı müttefikten oluşan bir takımın yanında yer alabilir veya 60 oyuncuya kadar PvEvP moduna dalabilirler.

Mecha Break Nasıl Bir Oyun? - 2

Mecha Break'in Temel Özellikleri

  • Hiçbir Pilot Yalnız Uçmaz: Düşmanları fethetmek ve stratejik olarak zaferleri koordine etmek için olağanüstü pilotluk becerilerini sergileyerek üç veya altı kişilik takımlara katılın. Tam kontrolü ele alın ve 60 oyuncuya kadar PvEvP modunda savaşın gidişatını değiştirin, pusularla yüzleşin ve diğer oyuncuların düşman mech'leriyle yüzleşin. Darbe fırtınalarından kaçının, rakiplerinize üstünlük sağlayın ve zaferin ganimetlerini ele geçirin.
  • Geniş Bir Mech ve Silah Cephaneliği: Her biri benzersiz oyun tarzlarına sahip bir dizi saldırı, yakın dövüş, keskin nişancı, keşif ve destek mekaniğini keşfedin. Yakın ve uzun menzilli karşılaşmalar için stratejik taktikler kullanarak sürükleyici hava ve kara savaşlarına katılın. Yıkıcı ateş gücünü serbest bırakın, hassas ışınlarla düşmanları yakıp kavurun ve savaş alanına füzeler yağdırın. Adrenalin pompalayan savaşlara, yıldırım hızında manevralara ve patlayıcı ateş gücüne hazırlanın. Hız, güç ve heyecan verici kontrollerin özünü deneyimleyin.
  • Tamamen Özelleştirilebilir Mekanikler: Mekaniğinizi tek tek parçalarına kadar hassasiyetle özelleştirin. Tüm vücut boya işlerinden zırh, iç çerçeve ve silahlar için benzersiz tonlara kadar her ayrıntıyı kişiselleştirin. Benzersiz tarzınızı sergilemek için çeşitli renkler, aşınma seviyeleri, parlaklıklar ve metalik kaplamalar arasından seçim yapın. Türünün tek örneği bir başyapıt yaratmak için mekaniğinizi desenler ve çıkartmalarla daha da geliştirin.

Mecha Break'in PC ve Xbox Kapalı Beta Testi Ağustos 2024'te başlayacak ve daha sonraki bir tarihte Steam ve konsollara sunulacak. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2024 18:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2024 23:35
Bu japonlar çok güzel şeyler yapıyorlar ya. Zone of Enders 2nd runner'ı anımsattı bana biraz (kojima'nın yapımcı olduğu). Eğlenceli olur bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mecha Break Detayları
İlginizi Çekebilir