Marvel's Spider-Man 2 fragmanı: Mr. Negative geri dönüyor

Taylan Bal 25.07.2023 - 10:33
Geliştirici Insomniac Games, San Diego Comic Con'dan taze bir hikaye fragmanıyla Spider-Man 2'yi detaylandırdı.

Marvel's Spider-Man 2 fragmanında, hiç kimsenin beklemediği bir sürprizle karşılaşıyoruz: Mr. Negative'ın, orijinal oyundan geri dönüşü! Üstelik Miles Morales'ın babası Jefferson Morales'ın cinayetini işlemiş olarak.

Spider-Man 2 fragmanı ile heyecan doyumu yaşıyoruz

Orijinal oyunda, Spider-Man, Mr. Negative'ı finale yaklaşırken yendi ve sonrasında bir süre sonra tutuklandı. Miles Morales'ta adı geçiyor ancak yan hikayede görünmüyor. Fragmandaki Mr. Negative, geleneksel kötü tasarımı yerine normal insan Martin Li olarak gözüküyor, bu da onun devam oyununda kötü karakter olarak geri dönmediği anlamına gelebilir.

Orijinal oyunda yenilse de Mr. Negative geri dönüşe hazırlanıyor

IGN, yeni fragmanın ardından yapılan bir panelde Insomniac'ın devam oyununun Spider-Man: Miles Morales'dan yaklaşık dokuz ila on ay sonrasında geçeceğini açıkladığını bildirdi. Jefferson Morales'un ölümü, orijinal Insomniac oyununda gerçekleşti ve bu yüzden Miles'in kendi macerasından önce oldu, ancak Miles'ın geçmişteki olayları kolayca unutmadığı anlaşılıyor.

Venom tartışması son buluyor

Yeni Spider-Man 2 fragmanı ayrıca Venom tartışmasına son noktayı koydu ve Harry Osborn'un bu korkunç yeni düşmanı besleyen kişi olduğunu gösterdi. Özellikle Insomniac'ın Eddie Brock'un yeni oyunda olmayacağını açıklamasından sonra, devam oyunda simbiyotu kimin kullanacağı hakkında çevrimiçi birçok tartışma yaşanmıştı.

Spider-Man 2 fragmanı ile heyecan doyumu yaşıyoruz

Spider-Man 2'de büyüleyici bir evren

Spider-Man 2, Marvel evreninde büyüleyici bir dünyayı oyunculara sunuyor. San Diego Comic Con'da yayınlanan yeni hikaye fragmanı, orijinal oyundan tanıdığımız Mr. Negative'ın geri döneceğini ortaya koyuyor. Miles Morales'un babasının ölümüne tanık olması, geçmişiyle yüzleşmesine neden oluyor.

Insomniac tarafından açıklanan bilgilere göre olaylar, Miles Morales'un macerasından yaklaşık dokuz ila on ay sonra gerçekleşecek. Yeni düşman Venom hakkında uzun süredir devam eden tartışmalar, sonunda Harry Osborn'un ona sahip olduğunu doğruluyor. Bu heyecan verici evren, oyunculara unutulmaz bir Spider-Man deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 11:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2023 18:51
Tekrar Last of Us inceler misiniz fiyatı iki katına çıkmış sorunlar iki katı giderilmiş mi?
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2023 12:48
fiyatı iki katına çıkmadı senin paran iki katı değersizleşti
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2023 10:08
Sayın mk yetkilileri ps Türkiye ile konuşsanızda Oyuna Türkçe altyazı ekleseler!
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2023 18:11
PS Türkiye kapandı sen nerde yaşıyodun? PS oyunlarının dağıtım hakkı başka firmaya geçti artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2023 18:44
Tamam artık oyun çıkana kadar Allahın günü bu oyunun haberini görürüz sitede :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Spider-Man 2 fragmanı
İlginizi Çekebilir