Marvel's Iron Man VR çıkış fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 3.07.2020 - 11:37
Camouflaj tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak olan aksiyon oyunu Marvel's Iron Man VR'in çıkış fragmanı yayınladı.

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Camouflaj, Marvel's Iron Man VR için bir çıkış fragmanı yayınlandı. Oyun 3 Temmuz 2020 tarihinde PlayStation VR için piyasaya çıkacak. Yayınlanan fragmana baktığımızda silah üretimini bırakıp Iron Man olarak kötülükle savaşmaya başlayan Tony Stark'ı görüyoruz. Oyundaki düşmanımız ise, Marvel sinematik evrenindeki Ant-Man and the Wasp filminde daha önce de gördüğümüz Ghost olacak. Oyunda Tony'nin şirketlerine saldıran Ghost, Stark'ın imparatorluğunu yıkmayı amaçlıyor.


Camouflaj'ın direktörü Ryan Payton oyunla ilgili "Ben, şahsen bu oyunun sanal gerçeklik dünyasında önemli bir yere sahip olduğuna inanıyorum. VR, aslında onlarca yıldır var olan bir teknoloji, ancak şu an için sadece PlayStation 4 oyuncularının oturma odasında bulunuyor. Biz bu oyunu herkes için yaptık. Oyun, hemen hemen her yönüyle PlayStation VR kulaklığı ve PlayStation Move hareket kontrol cihazları için özel olarak tasarlandı." ifadelerinde bulundu.

Marvel's Iron Man VR çıkış fragmanı yayınlandı

Camouflaj tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak olan aksiyon oyunu Marvel's Iron Man VR'in çıkış fragmanı yayınladı. Oyunda Tony Stark, silah yapımını bırakıp Iron Man olarak kötülükle savaşmada kullanacağı teknolojiler yaratmaya başlar. İleride dünyaca ünlü bir Süper Kahraman hâline gelen Tony, Stark Endüstrileri silahlarını kullanan, hacker ve şirket karşıtı aktivist olan Ghost'un saldırısına uğrar. Stark'ın imparatorluğunu yıkmayı amaçlayan Ghost, şirketlerine saldırarak son bir kapışmaya zemin hazırlar.

Özellikler

• PlayStation Move (2 kontrol cihazı gerekli) hareket kontrol cihazı ile Iron Man'in İtici Motorlarını ateşleyin ve sahip olduğu cephaneliğiyle göklerde süzülün.

• Tony'nin teknolojilerini geliştirerek şık zırhınızı ve harika kabiliyetlerinizi şekillendirin.

• Aksiyon dolu savaşlarda Iron Man'in ezeli düşmanlarından biriyle kapışın.

Son olarak yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu arada kimler bu oyunu merakla bekliyor?Fragmanda gözünüze çarpan detaylar varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2020 07:53
ben izlerken pek uçuş hissiyatı alamadım. Gelişicekler tabii
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2020 13:00
Daha güzel mobil oyunlar görmüştüm. PS VR için çıkan oyuna bak diyecem de, PS ne ki VR'ı ne olsun. Şu oyunda ki rezalete bakın. Çizgi film izliyoruz sanki. Sorsan, " VR abi ya çok geerçekçi uvvv "
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2020 17:30
ne bekliyordun ki ? PS Vr 8k çözünürlükmü ? daha vr ler yeni yeni netleşicek VR ler ne kadar net o kadar para demek..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Iron Man VR çıkış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir