Marvel's Avengers için yeni video ön sipariş detayları

Berat Darıcı 14.02.2020 - 10:43
Marvel's Avengers ön siparişe açıldı. Geçtiğimiz haftalarda erteleme alan oyunun fiyatları ve sürümlerinin içerikleri bu haberimizde.

Crystal Dynamics ve Eidos Montréal tarafından geliştirilen yayıncılığı ise Square Enix tarafından üstlenilen Marvel's Avengers  ön siparişe açıldı. Geçtiğimiz haftalarda erteleme alan oyun 4 Eylül 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia için piyasaya sürülecek. Ayrıca oyun için yeni bir tanıtım videosu da paylaşıldı. Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Dilerseniz şimdi oyunun fiyatlarından bahsedelim. PlayStation Store üzerinde sırasıyla Standart, Deluxe ve Exclusive digital sürümlerinin fiyatları 299,00 TL, 349,00 TL ve 374,00 TL olarak listelenmiş durumda. Xbox Store üzerinde sırasıyla Standart ve Deluxe sürümlerinin fiyatları 300,00 TL ve 372,50 TL şeklinde. Steam üzerinde ise Standart ve Deluxe sürümlerinin fiyatları sırasıyla 289,00 ve 388,00 TL olarak kendisine alıcı aramakta.

PlayStation Store'daki Dijital Sürüm, özel bir isim plakası ve süper kahraman özelleştirmelerine yönelik 1.000 kredi ile birlikte geliyor. Bu sürüm ayrıca 72 saatlik erken erişimi de içeriyor.

PlayStation 4 oyuncuları, hangi sürümü ön sipariş verdiklerinden bağımsız olarak önce beta'yı oynayabilecekler.

Marvel's Avengers Deluxe Edition yenilmezlerin altı üyesi Captain America, Iron Man, Black Widow, Thor, Hulk, ve Ms. Marvel için Exclusive Obsidian Outfit paketi ve 72 saatlik erken erişim dışında aşağıdaki listeyi içermekte.
• 12 inç Captain America heykeli
• Mjolnir anahtarlık
• Avengers fotoğrafı
• Kahraman kişiselleştirmeleri için 1.000 kredi
• SteelBook
• Black Widow kemer tokası
• Hulk bobblehead

Marvel's Avengers ön siparişleri başladı

Marvel's Avengers geliştirmeler içericek

Oyun içerisinde her süper kahraman için yetenek ağacı ve farklı türde eşyalar olacak. Oyuncular yetenek ağaçlarını kendi istedikleri yönde özelleştirebilecek ve kahramanın üzerine giydiği eşyaları değiştirebilecekler. Oyun, her oyuncunun tarzına uyacak birden fazla kahraman geliştirmesini destekleyecek.

Oyuna çizgi romanlardan gelen ve tamamen oyuna özel renkli ve zengin tasarımların bulunduğu kozmetik kıyafetler eklenecek.

Ayrıca en önemli kısım olarak şimdiye kadar yapılan açıklamalar sonucunda biliyoruz ki oyun içinde daha iyi olmak için para ödemeyeceğiz.

Son olarak Marvel's Avengers'ın öncesini anlatacak olan kitabında oyunla beraber ertelendiğini belirtmek isterim. Hikayenin öncesini anlatacak olan kitap, 4 Ağustos 2020 tarihinde raflardaki yerini alacak.

Marvel's Avengers ön siparişleri başladı

Marvel's Avengers ön siparişleri başladı

Marvel's Avengers ön siparişleri başladı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers için yeni video ön sipariş detayları
İlginizi Çekebilir