Marvel Sinematik Evreni: Yeniden Başlatma ve Sıfırlama Olacak mı?

Murat Olcan 31.10.2023 - 17:03
Son zamanlarda Marvel Sinematik Evreni'nin sıfırlanmasıyla ilgili pek çok rapor ve söylenti var. Gizli Savaşlar'ın MCU'nun yeniden başlatılmasının başlangıcı olup olmayacağını merak ediyoruz.

MCU'nun DCU tarzında kısmi bir yeniden başlama sürecine gireceği konuşuluyor. Marvel, işleyen unsurları muhafaza ederken, geri kalanını gözden geçirecek. "MCU: The Reign of Marvel Studios" isimli kitabın yazarı Joanna Robinson, bu bilgiyi onayladı. The Watch podcast'ine katıldığı bir röportajda Kevin Feige'den Marvel'in planladığı bu yenilikle ilgili önemli bir alıntı paylaştı. Robinson şöyle aktardı:

"Kevin Feige, Secret Wars'un bir tür nazik yeniden başlatma rolü oynayabileceğini ima ediyor. Bu, her şeyin tamamen değişeceği anlamına gelmiyor. Ya bazı öğeleri değiştirip başarılı bulduklarını koruyacaklar ya da seyircinin unuttuğunu düşündüğü bazı karakterleri geri getirecekler."

MCU'yu Tam Anlamıyla Sıfırlamak ve Yeniden Başlatmak İçin Bir Girişim Var Mı?

Feige, TV dünyasına yeni kahramanlarla nasıl giriş yapılacağını ve bazı süper kahramanları zamanla yeniden tasarlamanın zorunluluğunu vurguladı. Bu bağlamda, bir yeniden başlatma işleminin 2027 veya 2028 sonrasında gerçekleşmesi bekleniyor.

Loki'nin İkinci Sezonunda MCU Sıfırlanacak Mı?

Hayır, Loki'nin ikinci sezonu MCU'yu baştan sona değiştirmeyecek; fakat Avengers: Gizli Savaşlar için önemli bir zemin hazırlığı yapılması bekleniyor.

Loki'nin ikinci sezonu ve Deadpool 3 ile Avengers: Kang Hanedanlığı ve Avengers: Gizli Savaşlar gibi projelerle tanışacağız. Deadpool 3'ün, geçmişten tüm önemli Marvel karakterlerini bir araya getirerek büyük bir MCU kapanışı olması planlanıyor.

Nihayetinde, Tom Holland'ın canlandırdığı Spider-Man ve bugüne kadar tanıdığımız diğer karakterlerle birlikte Iron Man, Captain America ve Wolverine gibi ikonik karakterlerin yeni bir hikaye çizgisiyle geri dönüşüne tanık olabileceğimiz bir evrenin temelleri atılabilir.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 16:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2023 09:24
Herkesi geberttiniz konu ve karakter kalmayınca da farklı evrende farklı hikaye, bakınız mortal kombat 1.

izleyici zaten soğudu seriden..
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2023 05:55
Zaten bu filmleri izleyen kesim yaşlandı.şimdi tekrardan sil baştan gösterebileceğin bir nesil var.15 20 senede bir sıfırla daya gitsin millete
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2023 12:08
yapar.evrene ilgi azalmış,yeni bir şey yapılamıyor yada yeterli ilgi görmüyorsa sil baştan daya yine millete. bu hep böyledir.tekrar baş dönmek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.10.2023 17:44
Marvel ilk önce Eternals in devam filmini yapmalı. Ayrıca Loki nin 2. sezonu açık ara en güzel Marvel dizisi diyebilirim. Her sayısı mükemmel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Sinematik Evreni: Yeniden Başlatma ve Sıfırlama Olacak mı?
İlginizi Çekebilir