Marathon İçin Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Muhammed Kayan 7.04.2025 - 18:47
Bungie, uzun süredir merakla beklenen Marathon oyunu için ilk oynanış videosunu sonunda paylaştı.

Bungie, Marathon projesini resmen tanıttığı yeni bir fragmanla oyuncuların karşısına çıktı. Fragmanda, oyunun atmosferi, görsel dili ve oynanış mekanikleri hakkında ilk net bilgiler verildi. Uzay temalı çok oyunculu bir “extraction shooter” olarak konumlanan Marathon, Bungie'nin Halo sonrası dönemde odaklandığı en büyük projelerden biri olarak dikkat çekiyor.

Marathon Bungie’nin Yeni Nesil Vizyonunu Ortaya Koyuyor

Fragman, oyunculara bilim kurgu ile stilize aksiyonun iç içe geçtiği bir dünya sunuyor. Renk paleti ve görsel efektler oldukça çarpıcı olan oyunda, oyuncular bağımsız yapay zekaların kontrolündeki karakterlerle rekabet edecek. Marathon, PvPvE formatıyla hem diğer oyunculara hem de çevresel tehditlere karşı mücadele etmeyi hedefleyen bir yapıya sahip.

Bungie, oyunun sadece aksiyon odaklı değil, aynı zamanda sürekli gelişen bir anlatı yapısına da sahip olacağını vurguladı. Oyuncular, yaptıkları seçimlerle dünya üzerindeki etkilerini artırabilecek ve oyunun geleceğini şekillendirebilecekler. Bu sistem, canlı servis modeline dayalı içerik güncellemeleriyle desteklenecek ve oyunun uzun ömürlü olmasını sağlayacak.

Fragmanla birlikte verilen detaylarda, oyunun rekabetçi yapısının yanı sıra oyunculara keşif, taktiksel planlama ve takım çalışması sunan bir deneyim yaşatacağı belirtiliyor. Marathon’un çıkış tarihi henüz netleşmedi ancak fragman, Bungie’nin bu projeye ne kadar büyük yatırım yaptığını açıkça gösteriyor.

Marathon, PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için geliştiriliyor. Bungie'nin önümüzdeki haftalarda oyuna dair daha fazla detay paylaşması bekleniyor. Şu an için fragman, hem görselliği hem de dinamik yapısıyla oyuncular arasında büyük bir beklenti oluşturmuş durumda. Bungie, Marathon ile yeni bir çağı başlatmak istiyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2025 23:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2025 23:50
Eski Amiga daki gibi Another World tarzı animasyonları daha sağlam fizik motoru çılgın bir oyun yapsanıza olm.Şu piyasayı ben yönlendirsem herkes mutluluktan takla atar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marathon İçin Oynanış Fragmanı Yayınlandı
İlginizi Çekebilir