Madame Web kadrosuna bir oyuncu daha katıldı

Ersin Kılıç 17.07.2022 - 00:02
Spider-Man evreninde geçecek olan Madame Web filminin kadrosuna Severance performansı ile dikkat çeken Adam Scott katıldı.

Sony bildiğiniz gibi tabir-i caiz ise kör topal bir şekilde kendi Spider-Man evrenini devam ettirmeye çalışıyor. Venom serisinin dışında son dönemde büyük eleştiriler alan Morbius filmi (It's Morbin' Time) sonrasında yeni filmler de yolda. Şu anda yapımı devam eden Kraken the Hunter ve Madame Web filmleri bulunuyor. İşte bu filmlerde Madame Web kadrosuna yeni bir oyuncunun daha katıldığı açıklandı.

Adam Scott, Madame Web filminin kadrosuna katıldı

Madame Web kadrosuna bir oyuncu daha katıldı

Variety sitesinin haberine göre Madame Web filminin kadrosuna Apple TV'de yayınlanan Severance ile son dönemde adından bahsettiren ve iyi bir performans sergileyen Adam Scott katıldı. 41 yaşındaki oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği ise henüz belli değil. Bu konuda bir açıklama yapılmadığı gibi herhangi bir tahmin de ortaya atılmamış.

2023 yılındavizyona girmesi beklenen Madame Web filminde daha önce Grinin Elli Tonu, Social Network ve Bad Times at the El Royale gibi filmlerde boy gösteren Dakota Johnson başrolde yer alacak. Cassandra Web karakterini canlandıracak olan Johnson dışında kadroda Adam Scott, Sydney Sweeney, Emma Roberts, Tahar Rahim ve Mike Epps gibi isimler de yer alıyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise daha önce Orange is the New Black, Defenders, Jessica Jones gibi yapımlarda yönetmenlik yapan S.J. Clarkson yer alacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Madame Web kadrosuna bir oyuncu daha katıldı
İlginizi Çekebilir