Lost Records: Bloom & Rage Çıkış Tarihi, Yeni Fragman İle Açıklandı

Tunay Şahin 20.08.2024 - 21:41
Lost Records: Bloom & Rage, Don't Nod'un heyecan verici yeni fragmanı ve 2025'te PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için duyurulan çıkış tarihi ile geliyor. Yeni oyun heyecanı başlasın!

Don't Nod Entertainment, Lost Records: Bloom & Rage için heyecan verici bir duyuru yaptı. Gamescom Açılış Gecesi'nde sergilenen yeni fragman, oyunculara bu beklenen oyunun ne kadar heyecan verici olacağını gösterdi.

Lost Records: Bloom & Rage Çıkış Tarihi

Lost Records: Bloom & Rage, Salı günü yapılan Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayını'nda yeni bir fragmanla tanıtıldı. Bu fragman, oyuna dair yeni detaylar sunarken, Tape 1 ve Tape 2 için de yeni çıkış tarihlerini duyurdu. Başlangıçta 2024'e planlanan oyunun çıkışı, Don't Nod'un daha fazla cila eklemek ve Life is Strange serisinin yeni oyunuyla rekabet etmemek adına 2025'in başlarına ertelendi.

Don't Nod, gecikmenin nedenini şu şekilde açıkladı: “Hepinizin hem Lost Records hem de yeni Life is Strange oyunu için heyecanlı olduğunuzu biliyoruz ve her ikisinin de parlamak için yeterli alana sahip olmasını sağlamak istedik. Beklediğinize değecek!”

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2024 22:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lost Records: Bloom & Rage Çıkış Tarihi, Yeni Fragman İle Açıklandı
İlginizi Çekebilir