Lord of the Rings: The War of the Rohirrim Ön Gösterimi Yapıldı

Tunay Şahin 12.06.2024 - 18:32
13 Aralık'ta gösterime girecek olan Lord of the Rings: The War of the Rohirrim anime filmi için 20 dakikalık ön gösterim yapıldı.

Warner Bros Animation, New Line Cinema ve Sola Entertainment işbirliğiyle hazırlanan anime filmi Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, 20 dakikalık ön gösterimiyle Annecy Animasyon Festivali'nde büyük ilgi topladı.

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim - Rohan'ın Prensesi Héra ve Hikayesi

Yönetmen Kenji Kamiyana, "Lord of the Rings: The War of the Rohirrim" için J.R.R. Tolkien'in eserlerinden ve Peter Jackson ile Fran Walsh'ın filmlerinden ilham aldığını belirtti. Film, Bilbo Baggins'in güç yüzüğüyle temasa geçmesinden yaklaşık 200 yıl önce geçen film, Rohan Kralı Miğferdibi (Brian Cox) ile kızı Prenses Héra'nın (Gaia Wise) hikayesine odaklanıyor.

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim - Rohan'ın Prensesi Héra ve Hikayesi

Filmde, bir konsey toplantısı sırasında patlak veren tartışma, acımasız Dunlending lordu Wulf'un intikam arayışına yol açıyor. Miranda Otto, "Yüzüklerin Efendisi"ndeki Éowyn rolünü bu kez filmin anlatıcısı olarak tekrarlıyor.

Animasyon projelerinde başarılı yapımlara imza atan Philippa Boyens, Jason DeMarco, Joseph Chou ve Andy Serkis ile birlikte çalıştı. DeMarco, animasyonun şık anime görünümüne rağmen, bir Peter Jackson filmi yapmadıklarını, ünlü yönetmen Kamiyama'nın vizyonunu yansıtan özgün bir yapım ortaya koyduklarını belirtti.

Gollum rolüyle tanınan Andy Serkis, "Hayranlar bunun için çıldıracak," diyerek filmin merakla beklendiğini dile getirdi. Serkis ayrıca George Orwell'in "Hayvan Çiftliği" adlı eserinin çağdaş bir yorumu üzerine çalıştığını da belirtti.

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, 13 Aralık'ta Kuzey Amerika'da ve 11 Aralık'tan itibaren uluslararası gösterime girecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2024 01:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lord of the Rings: The War of the Rohirrim Ön Gösterimi Yapıldı
İlginizi Çekebilir