Life is Strange: Double Exposure Duyuruldu

Tunay Şahin 9.06.2024 - 21:15
Life is Strange serisinin son oyunu Double Exposure, Max Caufield'ın doğaüstü bir cinayet gizemiyle dönüşünü sunuyor. Square Enix ve Deck Nine'dan yeni bir macera.

Orijinal oyunun kahramanı Max Caufield, iki farklı zaman çizgisinde ilerleyeceğiniz doğaüstü bir cinayet gizemiyle geri dönüyor. Life is Strange serisinin son oyunu Life is Strange'in üzerinden üç yıl geçti: True Colors'ın ardından ne kadar zaman geçtiğini merak ediyorsanız, sorularınız yanıt buldu. Square Enix ve geliştirici Deck Nine, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Xbox Games Showcase'de serinin Life is Strange başlıklı yeni oyununu duyurdu: Double Exposure.

Bu senenin Sonunda Gelecek Olan Life is Strange: Double Exposure Duyuruldu

İlginçtir ki, Double Exposure oyuncuları bir kez daha serinin ilk oyununun kahramanı Max Caufield'in yerine koyacak. Max'in zaman manipülasyonu güçlerinin de geri döneceği ve doğaüstü bir gizemin oyunun omurgasını oluşturacağı düşünülüyor. Ancak işin püf noktası şu: Max olarak oyuncular bu gizemi bir değil iki farklı zaman çizgisinde çözecek ve bu da bazı ilginç anlatı ve seçim tabanlı fırsatlar sunacak. Oyunun duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.


Life is Strange: Double Exposure 29 Ekim'de PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya çıkıyor. Oyun ayrıca Nintendo Switch için de geliştiriliyor, ancak platformda bir çıkış tarihi yok.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2024 03:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2024 23:02
Aşırı hype yaptım şuan Max'i görünce. Max lütfen Rachel ve Chloe'yi kurtar :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Life is Strange: Double Exposure Duyuruldu
İlginizi Çekebilir