Leonardo DiCaprio'nun yeni projesi bir TV dizisi olacak!

Ersin Kılıç 13.02.2019 - 10:51
Üstelik kamera arkasında Martin Scorsese var!

Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio şimdiye kadar birbirinden başarılı roller ile karşımıza çıkmayı başardı. Sergilediği bu performanslar ile en sevilen oyunculardan biri haline gelen DiCaprio, The Revenant filmindeki performansıyla da Oscar heykelciğini kucaklamıştı. İşte oynadığı filmler ile her daim gündem olan oyuncunun yeni projesinin ise bir dizi olacağı açıklandı.

Leonardo DiCaprio yeni bir dizi projesi ile karşımıza çıkacak

Hulu platformunda yayınlanacağı açıklanan bu dizinin ismi The Devil in the White City olacak. Erik Larson'un aynı isimli kitabından uyarlanan bu dizinin, drama ve seri katil odaklı olacağı da açıklanmış durumda. Zaten kitapta da karındeşen jack ile aynı dönemlerde yaşayan bir katilin hikayesi anlatılıyor.

Bu dizinin bu kadar önemli olmasında tabi Leonardo DiCaprio'nun yeri büyük. Buna rağmen 1991 yılından sonra ilk defa bir dizi projesinde yer alacak oyuncu dışında heyecanımızı perçinleyen bir etken daha bulunmakta. O da ünlü yönetmen Martin Scorsese. Daha önce DiCaprio ile oldukça başarılı projelere imza atan Scorsese'nin DiCaprio ile birlikte yapımcı koltuğu dışında yönetmenlik koltuğuna oturacağı da belirtilmiş.

Henüz erken bir aşamada olan projenin yayın tarihi ise belli değil. Muhtemelen bu dizi projesi için uzun bir süre beklememiz gerekecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2019 22:02
bu dizi izlenir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Leonardo DiCaprio yeni bir dizi projesi ile karşımıza çıkacak
İlginizi Çekebilir