Lego ve Nintendo işbirliğinden Lego Mario çıktı

Ersin Kılıç 13.03.2020 - 10:39
Geçtiğimiz günlerde kısa bir video ile duyurusu yapılan bu birliktelikten Lego Mario için özel olarak hazırlanan Lego seti ortaya çıktı.

Lego ve Nintendo geçtiğimiz günlerde bir duyuru yapmış ve kısa bir video ile birlikte, yeni bir proje için işbirliği içerisinde olduklarını duyurmuşlardı. İşte bu proje ortaya çıktı ve Lego Mario isimli özel bir Lego seti duyurusu yapıldı. 

Lego ve Nintendo işbirliğinden Lego Mario çıktı

Aslında işbirliğinin duyurulmasından sonra Lego Mario setinin geleceğine kesin gözle bakılıyordu. Fakat bu duyuruya baktığımızda Mario için oşuşturulan Lego setinin diğerlerine göre çok daha farklı ve alışılmışın dışında olduğunu görüyoruz. Genelde karakter boyutlarında belli bir standardı olan Lego, mario için bir istisna daha yapmışa benziyor.

Mario dünyasının bilinen birçok dinamiğini içerisinde barındıracak olan bu Lego setinin çıkış tarihi ise henüz belli değil. Yine de Lego Mario'nun bu sene sonuna doğru çıkacağı belirtilmiş. Muhtemelen Christmass dönemi satışa çıkacaktır diye tahmin ediyorum. Lego Mario için yayınlanan tanıtım videosuna ve yapılan resmi açıklamaya aşağıdan göz atabilirsiniz. Darısı Lego Mario oyununun başına diyelim.

Ne bir video oyunu ne de geleneksel bir LEGO tabanlı set olan LEGO® Super Mario ™, LEGO parçalarıyla oluşturulan gerçek hayat oyun seviyelerinde para toplayan etkileşimli bir LEGO Mario figürü içeren yeni bir ürün serisidir. Yeni set, çocukların daha önce hiç olmadığı gibi Super Mario'nun eğlenceli dünyasını deneyimlemelerine izin verecek. Super Mario, fiziksel LEGO dünyasında hayata geçirilecek ve yeni zorluk seviyeleri ve oyun stilleri, nesiller boyu keyif alınacak ikonik LEGO deneyiminin bir parçası olacak.

LEGO Super Mario'nun bu yıl piyasaya sürülmesiyle hayranların neler bekleyebileceğini ima eden video, LEGO parçalarıyla oluşturulmuş gerçek hayat oyun seviyesinde para toplamak için interaktif bir Mario figürü kullanan bir oyuncu gösteriyor.

LEGO Group Chief Marketing Officer Julia Goldin, “Etkileşimli ve sosyal LEGO oyunu ile Mario'yu fiziksel dünyaya getirmekten çok heyecanlıyız” diyor. “Bu deneyim sayesinde, Mario seven milyonlarca çocuğa en sevdikleri karakterle oyun oynamalarına yardım edeceğiz. LEGO Super Mario, en son dijital teknolojiyi sorunsuz bir şekilde birleştiren çocuklar için son derece sosyal, etkileşimli ve işbirlikçi bir deneyim. "

Nintendo Co., Ltd Executive Officer ve Game Producer Takashi Tezuka, “LEGO ürünlerini ve çocukların oyun oynamak için hayal güçlerini kullanmalarına yardım edişini her zaman sevdim” diyor.  “LEGO Group ile birlikte oluşturduğumuz yeni ürün farklı oyun stilleri sunuyor- biri Mario dünyasını özgürce inşa ettiğiniz, diğeri ise yarattığınız dünyada Mario ile oynadığınız yer. ”

Hayal gücünü oyun oynamak için nasıl kullandıklarına her zaman sevdim” dedi. “LEGO Group ile birlikte oluşturduğumuz yeni ürün, farklı oyun stilleri - biri Mario dünyasını özgürce inşa ettiğiniz, diğeri ise yarattığınız dünyada Mario ile oynadığınız yer. ”

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2020 16:45
christmasssssssss
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2020 14:24
Değişik ve güzel olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lego ve Nintendo işbirliğinden Lego Mario çıktı
İlginizi Çekebilir