LEGO Harry Potter Remaster Olarak Dönüyor

Murat Olcan 2.09.2024 - 01:00
Warner Bros'un LEGO Harry Potter oyunları Years 1-4 Years 5-7 yeni nesil konsollara remaster olarak geri dönüyor.

WB Games, popüler LEGO Harry Potter oyunlarını bir kez daha remaster yapıyor. İlk olarak 2010 yılında piyasaya sürülen LEGO Harry Potter: Years 1-4, Harry Potter film serisinin ilk dört bölümünü LEGO dünyasına taşımıştı. Bu başarıyı, 2011 yılında gelen LEGO Harry Potter: Years 5-7 takip etti ve 2016'da her iki oyunun bir arada sunulduğu LEGO Harry Potter Collection piyasaya sürüldü. Şimdi, sekiz yıl sonra, WB Games bu koleksiyonu modern donanım için yeniden düzenliyor.

Hogwarts'a Dönüş: Yeni Nesil LEGO Harry Potter

Hogwarts'a Dönüş: Yeni Nesil LEGO Harry Potter

Back to Hogwarts etkinliğinde duyurulan bu yeni remaster, LEGO Harry Potter Collection’ı PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC (Steam) platformlarına getiriyor. 8 Ekim'de piyasaya sürülecek olan bu versiyon, 60 FPS, doğal 4K çözünürlük, dokunsal geri bildirim ve yüksek çözünürlüklü gölge haritaları gibi iyileştirmelerle gelecek. Ancak, bu yenilenmiş sürümün şimdilik sadece dijital olarak sunulacağı ve fiziksel bir lansman yapılmayacağı belirtiliyor.

Harry Potter hayranları, ayrıca seriye bağlı yeni bir video oyununun da çıkışını bekleyebilirler. 3 Eylül Salı günü, WB Games Harry Potter: Quidditch Champions adlı çok oyunculu yeni bir oyun piyasaya sürülecek. Bu oyun, tamamen Quidditch'e odaklanıyor ve hem mevcut hem de son nesil platformlar için erişilebilir olacak. PlayStation Plus abonesi olanlar, bu oyunu hizmete abone oldukları sürece ücretsiz olarak oynayabilecekler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2024 07:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2024 11:19
Aynı oyunun grafikleri geliştirilmiş olarak tekrar piyasa sunulacak last of us oyunu remastered olarak sunmuştu.Birde 7 tane olan Harry Potter Oyunlarının Remastered Olarak Sunulsa Daha İyi Olur Hem Geçmişe Gitmiş Oluruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
LEGO Harry Potter Remaster Olarak Dönüyor
İlginizi Çekebilir