League of Legends romanı geliyor

Murathan Özlü 24.03.2022 - 03:58
Riot Games LOL evrenini genişletmeye yeni duyurulan League of Legends romanı ile devam ediyor. Ruination isimli roman Kalista'nın hikayesine odaklanacak.

Riot Games LOL evrenini, yeni duyurulan League of Legends romanı ile genişletmeye devam ediyor. Orbit Books ile ortaklaşa yürütülen kitap projesini duyuran Riot, romanın Eylül ayında piyasaya çıkacağını belirtmiş. Ruination adındaki romanın, League of Legends karakterlerinden  Kalista'nın hikayesine odaklanacağı belirtiliyor.

League of Legends romanı 2022 kış döneminde piyasaya çıkacak

Kitabın, Kalista ile beraber, oyuna son dönemde eklenen karakterlerden Viego'yu da barındıracağı belirtiliyor. Ruination bu iki karakterin ilişkisine odaklanacak ancak aslen Kalista'yı merkeze koyacak. Kitabın ön açıklamasında şu ifadeler yer alıyor:

" Kral Viego'nun askeri generali Kalista, zehirlenen kraliçe Isolde'yi kurtarabilecek kadim bir büyünün anahtarı olabilecek efsanevi bir diyarı aramaya koyulur."

League of Legends romanı
Riot Games, ilk sezonu büyük ilgiyle izlenen Arcane'in ikinci sezonunun geleceğini onaylamıştı. Bunun yanında Riot, kitabın diğer karakteri Viego'nun hikayesine odaklanan bir Rol-Yapma Oyunu ve çeşitli oyun içi etkinlikler ile League of Legends evrenini genişletmeye ve farklı medya kanallarında oyuna dair ürünler piyasaya sürmeye odaklanmış durumda.  LOL evrenine dair ilk kısa hikaye ise, 2020 yılında yayınlanan Garen: First Shield kısa hikayesiydi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 23:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2022 08:17
Warcraft çakması şu oyunda ne şişirildi arkadaş
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends romanı geliyor
İlginizi Çekebilir