League Of Legends Arena modu tanıtıldı

Tunay Şahin 27.06.2023 - 11:01
League Of Legends yeni Arena modu, yakında başlayacak olan Soul Fighter etkinliğinin bir parçası olarak geliyor.

Yaklaşan bir Soul Fighter etkinliğinin parçası olarak League of Legends'a yeni bir oyun modu geliyor. Riot Games, 20 Temmuz'da başlayacak olan altı haftalık Soul Fighter etkinliği ile League of Legends Arena modu ile olacağını açıkladı.

League of Legends Arena modu 20 Temmuz'da başlıyor

Stüdyodan yapılan resmi açıklamada, "Arena, League of Legends'ta iki oyuncudan oluşan dört takımın dönüşümlü savaş turlarında birbiriyle savaştığı yeni bir oyun modudur" deniyor. Arena, Augments kullanarak her turdan sonra karakterlerinizi güçlendirme yeteneği ile, son takım olarak ayakta kalma modu.

Savaşlar, çeşitli boyutlar ve araziler sunan dört temalı savaş alanından birinde gerçekleşecek. Bu arada, yeni Soul Fighter alternatif evreninin şampiyonları, maçlarda minyatür görünümler yapacak. Oyunda bir etkisi olup olmayacağını ileride göreceğiz.

İlginizi Çekebilir: Convergence: A League of Legends Story İnceleme

Soul Fighter, rakiplerin dünyanın en büyük sahnesi olan Tournament of Souls'ta kendilerini kanıtlamak için savaştığı yeni bir alternatif evrende geçiyor.

League of Legends Arena modu 20 Temmuz'da başlıyor

League Studio başkanı Andrei van Roon, "League of Legends ekosistemindeki Soul Fighter etkinliğini oluşturan farklı deneyimler yelpazesi için gerçekten heyecanlıyız" dedi ve ekledi "Arena, Soul Brawl ve Tag Duel, oyuncuların sırasıyla League of Legends, Teamfight Tactics ve Wild Rift'i masaya gerçekten taze bir şeyler kattığını düşündüğümüz yeni şekillerde deneyimlemelerini sağlayacak . Oyuncuların ne düşündüklerini görmek için sabırsızlanıyoruz."

Soul Fighter 2023 Etkinliği Hakkında

Soul Fighter; League of Legends, Wild Rift, Teamfight Tactics ve Legends of Runeterra'ya gelen yeni oyun modları, görünümler, şampiyonlar ve daha fazlasıyla Runeterra dünyasını ele geçiren altı haftalık bir etkinliktir. Etkinlik, dövüş oyunlarının benzersiz karakter anlarından ilham alıyor. Etkinlik dünya çapında 20 Temmuz Perşembe günü başlayacak ve 28 Ağustos Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Soul Fighter, rakiplerin dünyanın en büyük sahnesi olan “Tournament of Souls”ta kendilerini kanıtlamak için mücadele ettiği renkli ve çeşitli bir dünyada geçiyor. Gizemli Tanrı'nın Gözü'nün ev sahipliği yaptığı yarışma, olağanüstü yeteneklere sahip dövüşçülerin ayakta kalana kadar savaştığı yerdir.   

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2023 15:11
100 yıl oldu bu kafada oyun mu kaldı...
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2023 02:52
sürekli güncellenen çok fazla oynanan bi oyun ne demek bu kafada oyun mu kaldı insanlar 20 yıl mmo oynuyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
League Of Legends Arena modu
İlginizi Çekebilir