Last of Us Part II oynanışı ile ilgili yapımcı videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 21.05.2020 - 10:52
Sony, The Last of Us Part II oynanış dinamiklerine odaklanılan yeni bir video yayınladı. Yayınlanan videoda Naughty Dog ekibinden önemli isimlere yer verilmiş.

The Last of Us Part II için artık bir aydan daha kısa bir süre kaldı. Sızdırılan bazı bilgilere rağmen oyuna olan heyecanın hala üst seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Çıkış tarihi için gün saymaya devam ettiğimiz The Last of Us Part II için yeni bir video daha yayınlandı. Bu videoda oynanış dinamikleri üzerine odaklanıldığını görüyoruz.

Last of Us Part II oynanışı ile ilgili yapımcı videosu yayınlandı

19 Haziran 2020'de Playstation 4 için çıkacak oyunun bu videosunda genel dinamikler üzerine odaklanılmış. sakınma, zıplama ve sürünme gibi ana dinamikler dışında Ellie'nin sahip olduğu yeteneklere değinildiğini de görüyoruz. hayatta kalma dinamiklerinin ne denli zorlu olabileceğine ve oyununun nasıl ilerlemek istediğini kendisinin seçmesi gerektiğine de değinilmiş. Sahip olduğumuz tüm bu özellikler ve tabi ki kavuşacağımız yeni silahlar ile birlikte macerada nasıl ilerleyeceğimizi de bir nevi kendimiz şekillendirmiş olacağız. 

Bazı yeni oynanış sahnelerine de yer verilen bu videoda yapım ekibi Naughty Dog firmasının önemli isimlerinin yorumlarına da yer verilmiş. Videoda başta oyunun yönetmenliğini de yapan Neil Druckmann olmak üzere Halley Gross ve Anthony Newman gibi ekipteki önemli isimlerin anlatımını görüyoruz.

Not: Spoiler tehlikesi için The Last of Us Part II haberleri yoruma kapatılmıştır.

Last of Us Part II oynanışı ile ilgili yapımcı videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir