Korku macera oyunu Silent World duyuruldu

Berat Darıcı 29.02.2020 - 13:21
Korku macera oyunu Silent World, Nintendo Switch ve PC için 19 Mart 2020 tarihinde çıkış yapacak. Afterparty 6 Mart tarihinde Switch'e geliyor.

Koreli geliştirici GniFrix tarafından geliştirilen macera korku oyunu Silent World, Nintendo Switch ve PC için duyuruldu. Oyun 19 Mart 2020 tarihinde çıkacak. Nintendo eShop ve Steam üzerinde satışa çıkacak olan oyunun ön siparişleri 12 Mart tarihinde başlayacak. Oyun   İngilizce, Japonca, Basitleştirilmiş Çince ve Korece dil seçeneklerine sahip. Türkçe bulunmamakta. Oyunun fiyatlandırması hakkında bir detay henüz bulunmamakta.

Silent World ile nükleer savaş sonrasını görüyoruz

CFK tarafından yayınlanan oyun nükleer savaş sonrasını konu almakta. Savaştan sonra mutantlar ile dolan bir dünyada ve karanlık mekanlarda geçmekte. Yürüyerek ya da saklanarak kaçmaya çalıştığımız Silent World, karanlık ve kasvetli bir havaya sahip. Bulmacaların da bulunduğu oyunda müzikler korku temalı. Oyun sadece tek kişilik oynanış moduna sahip. Silent World bizleri sessiz bir dünyada heyecan verici kaçışlara şahit etmeyi planlıyor. Kaçmak ve saklanmak için ışıktan yardım alıyoruz. Oyunu almayı düşünenlere kaos dolu bu gezegende şimdiden bol şans.

"Nükleer savaş yüzünden harap olan bir dünyada mutantlar arasında hayatta kalabilir misin?" Oyun için paylaşılan tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Afterparty 6 Mart tarihinde Switch'e geliyor

Night School Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan macera oyunu Afterparty 6 Mart tarihinde Switch için çıkış yapacak. Oyun 29 Ekim 2019 tarihinde Mac, PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapmıştı. Afterparty sadece tek kişilik oyun moduna sahip. Oyunun hikayesi ise biraz ilginç. Lola ve Milo ismindeki iki üniversite öğrencisinin ölüp cehenneme düştüğünü görmekteyiz. Fakat burası kafanızda canlandırdığınız türden bir cehennem değil. Şeytandan kurtulup dünyaya geri dönme şansınız var. Oyunda içtiğiniz içkiler diyalogları etkiliyor.

Oynaması basit olan oyunda sola ve sağa hareket ederek ilgi çekici noktalar ile etkileşime giriyorsunuz. Oyunda iki adet diyalog balonu var, fakat ne içtiğinize göre değişen üçüncü bir diyalog balonu da ara ara karşınıza çıkmakta. Vermeniz gereken yanıtlar için bolca zamanınız oluyor. Diyaloglar ise oldukça anlaşılabilir ve açık. Hiçbir yer ile etkileşime girmeden etrafta bulunanların konuşmalarını da görebiliyorsunuz. Oyunda içki içmek bir hayli normal bir olay halinde.

Oyunun Switch çıkışına özel paylaşılan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

Korku macera oyunu Silent Word duyuruldu - Afterparty Switch çıkış tarihi

Korku macera oyunu Silent Word duyuruldu - Afterparty Switch çıkış tarihi

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku macera oyunu Silent World duyuruldu
İlginizi Çekebilir