Knight Age’de arkadaş edinmek kazandırıyor

Merlinin Kazanı 5.10.2012 - 17:46
Sosyal İletisim Ağı oyunculara benzersiz özellikler sağlıyor
Digimon Masters ve Silkroad Online oyunları ile ünlenen  Joymax, oldukça popüler olan yeni fantezi MMORPG oyunu Knight Age için yeni bir sistem duyurdu. Tam bir aylık hizmeti tamamlayacak olan Knight Age dünyası keşfedilmeyi bekleyen yeniliklerle dolu. Yeni bineklerini nasıl eğiteceklerini öğrenmek isteyen beyler https://www.joymax.com/knightage adresinden oyuna üye olabilirler.

Aileniz veya arkadaşlarınızla oyun oynamak zaten muhteşem, peki Knight Age’de bir arkadaşınızın davetini Kabul ettiğinizde daha birçok yenilik olduğunu biliyor musunuz? Kalpleri paylaşıp mucizeler yaratarak, Joymax Knight Age’in İletişim Ağı Sisteminin detaylarını gözler önüne seriyor.

Knight Age’de arkadaş edinmek kazandırıyor
İletişim Ağı Sistemi Nedir?
 Knight Age oyuncuların arkadaşlarıyla ve lonca üyeleriyle iletişimine yeni bir düzen getiriyor. Her oyuncu artik kendi İletişim Ağı seviyesine ve ona bağlı “Sosyal Deneyim” çubuğuna sahip. Her eklediğiniz yeni üye veya yeni girdiğiniz lonca ile beraber Sosyal Deneyiminiz artıyor, bu sayede oyuncu ne kadar sosyalse o kadar çok sosyal deneyim puanı kazanıyor. Her bir kaç saatte oyuncu iletişim ağındaki birine kalp gönderebiliyor. Bu kalp sayesinde hem kalbi alan hem de gönderen büyük bir sosyal deneyim puan artırımı kazanıyor. Kalbinizi paylaşabileceğiniz daha çok arkadaş ve lonca üyesi sayesinde sosyal deneyim puanınız çok daha hızlı artacaktır!

Neden karakterin İletişim Ağı Seviyesini arttırayım ?

Tabii ki de başka hiçbir yerde bulamayacağınız özellikler nedeniyle! Sosyal Deneyim seviyeniz arttıkça iletişim ağınızdaki herhangi bir arkadaşınıza ışınlanmanızı sağlayan Otomatik Işınlanma özelliği açılıyor. Nihai hedef ise en üst seviyedeki Mucize büyüsüne ulaşmak. Yakin müttefikinize Mucize büyüsünü kullandığınızda ölü olan müttefikiniz hiçbir ceza olmadan yani zırhlarındaki ve silahlarındaki hasar olmadan ve durum efekti olmadan tekrar canlanabiliyor. Yani oyuncu en yakin arkadaşlarıyla grup kurduğunda artik savaş alanında devrilmekten korkmayacak. Oyuncuların mutlaka avantajına kullanması gereken bir kazan-kazan durumu.

Sıklıkla yapılan iki kati Tecrübe Puanı etkinlikler ve oyunda oldukları her 30 dakikada bir birçok yeniliğiyle oyuncuları ödüllendiren Knight Age’e katılmanın en iyi zamanı, tabii sosyal potansiyelinizi en iyi şekilde kullanabilmenizde cabası.

Nihai Mucizeye ilk kim ulaşacak ? Joymax merakla https://www.joymax.com/KnightAge adresinden takip ediyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 22:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Knight Age’de arkadaş edinmek kazandırıyor
İlginizi Çekebilir