Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning sızdırıldı

Özgür Deveci 4.06.2020 - 12:23
İlk olarak 2012'de çıkan aksiyon RPG oyunu, Kingdoms of Amalur: Reckoning'in remastered sürümü Microsoft Store mağazasında sızdırıldı.

Microsoft Store, daha önce Kingdoms of Amalur: Reckoning olarak piyasaya çıkan oyunun remastered sürümünü Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning ismiyle listeledi. Kaiko tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanacak olan oyun 11 Ağustos 2020 tarihinde oyuncularla buluşacak.

Sevilen rol yapma oyunu geri dönüyor!

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning ünlü yazar R.A. Salvatore, Spawn'un yaratıcısı Todd McFarlane ve Elder Scrolls IV: Oblivion'ın baş tasarımcısı Ken Rolston'ın imzasını taşıyor. Büyüleyici grafikler ve geliştirilmiş oyun deneyimiyle güncellenen Re-Reckoning, engin bir oyun dünyası içinde heyecanlı ve özelleştirilebilir rol yapma oyunu savaşları sunuyor.

Ne yazık ki, sızdırılan bilgiler arasında oyunun remaster grafik geliştirmeleri hakkında bir detay bulunmuyor. Ancak, sızan oyun içi ekran görüntülerine baktığımızda yapılan görsel iyileştirmeler hakkında az da olsa fikir sahibi oluyoruz. Microsoft Store ayrıca oyunun temel özelliklerini de sızdırdı. Sızdırılan bilgilere göre oyunun remaster sürümü tüm DLC'leri de içeriyor.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning sızdırıldı

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning'in temel özellikleri

• Sayısız beceri, özellik, silah ve zırh parçası kombinasyonları arasından seçim yaparak en şiddetli dövüşler için ideal karakteri oluşturun.

• Çığır açan Destiny sistemi, oynama tarzınıza göre karakter sınıfınızı sürekli olarak geliştirmenize olanak tanıyor.

• Büyük dövüş sahnelerinde düşman akınlarıyla yüzleşirken büyü ve yakın dövüş saldırılarını ustaca harmanlayın, acımasız Fateshift son darbeleriyle düşmanlarınızı ortadan kaldırın.

• Teeth of Naros'tan Legend of Dead Kel ve daha fazlasına kadar, orijinal sürümün tüm indirilebilir ek içerikleriyle Amalur deneyiminizi genişletin.

• Yüzlerce saatlik bir oyun deneyimi sizi bekliyor! Capcanlı şehir Rathir'den Dalentarth'ın engin topraklarına ve Brigand Hall Caverns'ın zindanlarına kadar yolculuk ederek Amalur'un sırlarını keşfedin!

• New York Times'ın çok satanlar listesine giren romanların yazarı R.A. Salvatore'un yarattığı 10.000 yıllık tarihi olan bu evrenin derinliklerini keşfedin.

• Şiddetli bir savaşın parçaladığı bir dünyayı kurtarın ve ölümün pençelerinden geri dönen ilk savaşçı olarak ölümsüzlüğün anahtarlarını elinizde tutun.

• Tek kişilik bir oyunun hak ettiği içerikten çok daha fazlasına sahip olmasıyla övülen engin bir oyun dünyasını keşfedin.

• Siyasi entrikalar, ihtiras, şeytani büyüler, hatta mizah dolu ve her biri esas amacınız için önemli olan sayısız yan görevin keyfini çıkarın.

• Grafik kalitesi geliştirilmiş bir oyun deneyimi.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2020 12:25
Coop desteği olmazsa gene bi cacık olmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2020 06:58
Şu oyunu oynamak istiyodum ama bi türlü giremediydim iyi oldu bu haber yenilenmiş haliyle oynarız artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2020 00:58
BU OYUNUN HİKAYESİ FİLAN COK GUZEL Dİ İÇİMDE KALMIŞTI RESMEN
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2020 21:01
çok güzeldi bu oyun yahu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2020 14:05
güzel oyun umarım switche 60 fps olarak gelir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning sızdırıldı
İlginizi Çekebilir