Kevin Feige, Tony Stark ve Steve Rogers'ın Dönüşünü Ele Aldı

Tunay Şahin 24.07.2024 - 15:14
Kevin Feige, Deadpool & Wolverine sonrası Tony Stark ve Steve Rogers'ın geri dönüşü hakkında konuştu.

Marvel Sinematik Evreni için heyecan verici bir gelişme, Hugh Jackman'ın Wolverine rolüne geri dönmesiyle yaşandı. Bu dönüş, Marvel Studios'un Deadpool & Wolverine filminde gerçekleşti elbette. Kevin Feige, bu geri dönüşün gelecekte başka ikonik karakterlerin de geri dönmesine yol açabileceğini ima etti.

Deadpool ve Wolverine Sonrası Kevin Feige, Tony Stark ve Steve Rogers'ın Dönüşünü Ele Aldı

Feige, DiscussingFilm ile yaptığı bir röportajda, Hugh Jackman'ın Wolverine olarak geri dönüşü üzerine konuştu. "Anahtar bu, değil mi? Bunu, daha önce gelenleri koruyacak şekilde ve harika bir şekilde nasıl yaparsınız? Son iki yılı aşkın süredir Wolverine için bunu anlamaya çalışıyorduk. Peki, neler olacak? Göreceğiz" dedi. Feige, Jackman'ın geri dönüşünün Tony Stark ve Steve Rogers gibi karakterlerin de geri dönme ihtimalini artırabileceğini belirtti. İlginizi çekebilir: Iron Man'in geri dönüşü için planlar

Deadpool ve Wolverine Sonrası Kevin Feige, Tony Stark ve Steve Rogers'ın Dönüşünü Ele Aldı

Hugh Jackman, Logan filminde Wolverine karakterine veda ettiğini açıklamıştı. Ancak Disney'in 20th Century Fox'u satın alması ve MCU'ya entegrasyonu, Jackman'ın bu kararını gözden geçirmesine neden oldu. Jackman, "Yazmadan çok önce bunun son filmim olacağını biliyordum. Bu kararı ben verdim," dedi ve karakterin ağırlığını taşımanın zorluklarından bahsetti.

İlginizi Çekebilir: Tony Stark'ın Ölüm Tarihi

Deadpool & Wolverine filminde Deadpool'u Ryan Reynolds canlandırırken, Wolverine rolünde Hugh Jackman yer alıyor. Filmde ayrıca Matthew Macfadyen Paradox, Emma Corrin Cassandra Nova olarak rol alacak. Deadpool serisinden tanıdığımız Morena Baccarin (Vanessa Carlysle), Leslie Uggams (Blind Al), Karan Soni (Dopinder), Stefan Kapicic (Piotr Rasputin/Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Rob Delaney (Peter) ve Lewis Tan (Shatterstar) gibi isimler de geri dönüyor. Aaron Stanford X-Men serisinden Pyro olarak geri dönerken, Jennifer Garner'ın Elektra Natchios rolüne geri döneceği belirtiliyor.

Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy ve Lauren Shuler Donner'ın yapımcılığını üstlendiği filmde, Louis D'Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey ve Simon Kinberg yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Deadpool & Wolverine filmi, Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells ve Shawn Levy tarafından yazıldı. Film, 26 Temmuz'da sadece sinemalarda gösterime girecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 02:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kevin Feige, Tony Stark ve Steve Rogers'ın Dönüşünü Ele Aldı
İlginizi Çekebilir