Karayip Korsanlarının yeni filmi için 2 tane tv spotu daha geldi

Onur Güner 30.04.2017 - 16:47
Heyecan artıyor
Ben de dahil serinin hayranları tarafından merakla beklenen Karayip Korsanları serisinin yeni filmi Dead Men Tell No Tales için yapımcı stüdyo Warner Bros. yeni iki tane tv reklamı daha yayımladı. Seride 5. kez Kaptan Jack Sparrow rolü ile seyircinin karşısına çıkacak Johnny Depp'in başrolünü üstlendiği film bildiğiniz gibi 26 Mayıs 2017 tarihinde vizyona girecek. Vizyon tarihi yaklaştıkça film ile alakalı görsel ve video içerikli reklam paylaşımları da artıyor. Serinin önemli karakterlerinden Will Turner karakterine hayat veren Orlando Bloom'un da tekrar seriye geri döneceği filmin yeni tv reklamlarında bazı yeni sahneler gösteriliyor.

Şu ana kadar yayımlanmış bütün tv tanıtımları;
Her ne kadar tanıtımlar kısa sürüyor olsa da değişik sahnelerin gösterilmesi gerçekten çok iyi olmuş. Ayrıca tanıtımlara göre filmde Kaptan Jack Sparrow karakterinin gençlik yıllarına oldukça tanıklık edeceğimiz de aşikar. Javier Bardem ve Geofrey Rush'un da Johnny Deep ve Orlando Bloom'a eşlik edeceği film bakalım tekrar serinin diğer filmleri gibi karayip korsanlarının maceralarını bize soluksuz yaşatabilecek mi bekleyip göreceğiz.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
ideefixe
ideefixe 30.04.2017 21:56
depp güzel kardeşim,her seferinde şunu deep yazmaktan vazgeç artık
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2017 09:54
"depp güzel kardeşim" Hocam çok sağ olun gülmekten yarıldık. :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2017 00:53
Filmde Javier Bardem aksanlı konuşuyor ama Türkçe seslendiren Kerem Atabeyoğlu sert bir tonda dümdüz konuşmuş. Hiç yakışmamış. Sadece tip olarak benziyor diye bu olsun demişler. Ülkemizde en çok sevilen film serilerinden biri fakat işlerini özenerek yapmıyorlar. Buna da mı tırt dublaj?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Karayip Korsanlarının yeni filmi için 2 tane tv spotu daha geldi
İlginizi Çekebilir