1/2

Kara Ekran #38 Malcolm in the Middle

Ceyda Doğan 17.12.2013 - 16:26
Ortanca çocuk olmak ne kadar zor biliyor musunuz siz?
Mutlu bir aile sahibi olmayı kim istemez ki? Birkaç kardeş veya bizi sahiplenmeyi başarabilecek bir ağabey veya abla... İşte bunlardan şikayet edebilecek mükemmel bir karakter; Malcolm.

Kara Ekran'ın bu haftaki konuğu, 2000 ve 2007 yılları arasında yayımlanan Malcolm in the Middle olacak. Tam 7 Sezonluk bir dizi olan Malcolm in the Middle, Lindwood Boomer tarafından yaratıldı ve ortanca çocuk Malcolm'ın komedi dolu hikayesini izleyenlere sunuyor.

Kara Ekran #38 Malcolm in the Middle
Malcolm in the Middle, adı gibi de ilginç bir konuya sahip; ilk zamanlar yaşıtları gibi normal bir hayat süren Malcolm, IQ'su normalin çok üzerinde çıkmasıyla ortalık karışıyor. Okulunda özel bir sınıfına alınan Malcolm, "dahi çocuk" muamelesi görmeye başlar ve bu durumun hem dezavantajlarını, hem de avantajlarını kullanır. Her ne kadar zeki bir çocuk bile olsa, kızlarla arası pek de iyi değildir.

Malcolm in the Middle, sadece Malcolm üzerine odaklanan bir dizi değil. Baba Hal ailenin belki de en normal bireyi. Eğitimini tamamlamamış ve ufak şeylerden bile mutlu olmayı başarabilen bir adam. Anne Luis çılgınlığı ile ünlü bir kadın. Disiplin delisi olmasının yanında, sürprizlerle dolu. İşin kötü yanı ise, çocuklarına yaşattığı kötü deneyimler, insanın hayal gücünün sınırlarını bile zorluyor. Ailenin büyük ağabeyi Francis, anne baskısından sürekli yakınan ve askeri okula gitmek zorunda kalmış, sorunlu bir genç. Küçük ağabey Reese, bildiğiniz baş belasından farksız. Bulunduğu okulda tek yaptığı şey ise kabadayılık. Küçük kardeş Dewey ailenin en tuhaf çocuğu ve göründüğünden daha zeki.

Kara Ekran #38 Malcolm in the Middle