1/2

Kara Ekran #16: Heroes

Ceyda Doğan 9.07.2013 - 15:29
"Save the cheerleader, save the world"
Kara Ekran'ın 16. bölümüyle sizlerleyiz. Bu hafta güneş tutulmasıyla, süper güçlerini keşfeden bir takım insanın hikayesini konu alan; Heroes'u inceleyeceğiz.

Kara Ekran #16: Heroes
Her bölümü 40 dakika olan Heroes, toplamda dört sezondan ve 76 bölümden oluşuyor. Size hem iyi, hem de kötü bir haber vereceğim. Heroes tam da tadında devam ederken, büyük aksilikler yaşadı. Birçok Heroes takipçisi, istediklerini elde edemeyince, yaratıcı Tim Kring ilginç açıklamalar yaptı.

Kısaca Heroes'un konusundan bahsedeyim. Özel güçlerini keşfedene kadar sıradan birer insan olduklarını zanneden dizimizin kahramanları, türlü türlü olaylar yaşıyorlar. Heroes, alıştığımız süper kahraman yapımlarından oldukça farklı. Geleceği resimleyebilen, uçabilen, zamanı durdurabilen, düşünceleri okuyabilen, diğer süper güçleri çalabilen insanlardan bahsediyoruz. Her birinin farklı bir gücü var ve ister istemez yolları kesişiyor. Tüm hikaye de bu şekilde gelişiyor.

Kara Ekran #16: Heroes
Heroes'ta bol bol dram ve bol bol fantastik konulara mağruz kalacaksınız. Özellikle süper güçlerin nasıl elde edildiğini öğrendiğinizde, işin biraz daha farklı olduğunu öğreneceksiniz. Heroes'un ilk çıktığı yıllarda yani 2006 yıllarında, rekor kırmıştı. Ayrıca çizgi roman olarak da kendisini göstermişti.