Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya Fragmanı

Tunay Şahin 12.07.2024 - 22:12
Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya fragmanı Marvel'ın gerçek kötü adamı olan Lider'i ortaya çıkarıyor.

Yeni Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya fragmanı nihayet yayınlandı ve filmin gerçek kötü adamı ortaya çıkmış olabilir. Hayranlar internette Kızıl Hulk'un tanıtımını tartışırken, Lider de dikkatleri üzerine çekiyor. Samuel Sterns, 2008 yapımı The Incredible Hulk'tan sonra geri dönüyor. Tim Blake Nelson, kötü adamın entrikalarını net bir şekilde ortaya çıkarmak için yeniden sahnede. Sam Wilson'ın Kaptan Amerika olarak görev aldığı yapımda, değişen zamanla başa çıkmaya çalışıyor. Kaptan tüm bunlarla meşgulken, Lider perde arkasından ipleri elinde tutuyor gibi görünüyor.

Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya Fragmanı Marvel'ın Gerçek Kötü Adamını Açığa Çıkardı

Yapımın bazı takipçileri, Lider'in Captain America'nın diğer bölümlerindeki varlığını fark ettiler. Başkan Ross'un ayarladığı büyük toplantının dışında, Isaiah Bradley'nin haydutluk yaptığı o dramatik çılgınlığı yakalamak için yeşil bir elin kamera tuttuğu görülüyor. Nelson'ın dış sesinden bir parça şöyle diyor: "Küresel güç değişiyor, sen sadece bir piyonsun".

İlginizi Çekebilir: Giancarlo Esposito, Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya'da

Çoklu Evren Destanı, MCU için pek çok değişiklik anlamına geliyor. Anthony Mackie, Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya'nın Dünya merkezli kahramanlarımız için tahtayı yeniden karıştırdığını belirtiyor. Deadpool ve Wolverine zaman çizgisinde gezinirken, Sam Wilson ve diğer sokak seviyesindeki kahramanların boş vakitleri olmayacak gibi görünüyor.

San Diego Comic-Con'a sadece birkaç hafta kaldı. Belki de film hakkında merak edilen bazı cevaplar etkinlikte ortaya çıkabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 03:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2024 13:03
Yani bu adama neden o bileşenden vermiyorsunuz anlamadım ? :) Kaptan Amerika demek o ilaçlı çalışma demek. İkincisi 6 puanlık amerikan aksiyon filmi olmuş. Beyaz Saray ve Başkanı kurtarmak isteyen devlet görevlisi. Zaten yapılmadı mı ?
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2024 14:06
İlaçlı çalışmada değil, zengin bir azınlığın yönettiği ülke, geri kalan halkı renk ayırmaksızın köle olarak, besleme olarak görürler. Kaptan amerikanın kim olduğu belli, en çok alkışı alan kişi, yani ya Taylor Swift ya da nedenyahu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya Fragmanı
İlginizi Çekebilir