Kaç Yeni Game of Thrones Projesi Geliyor?

Tunay Şahin 3.08.2024 - 22:38
George R.R. Martin, Game of Thrones evreninde yedi yeni spinoff projesinin geliştirildiğini doğruladı.

House of the Dragon'un ikinci sezonu sona eriyor ve Game of Thrones spinoff'unun hayranları şimdiden daha fazlasını bekliyor. Üçüncü sezonun HBO'ya gelmesi kaçınılmaz olsa da, yazar George R.R. Martin, yedi yan dizinin daha geliştirilmekte olduğunu doğruladı. Bu yedi fikrin hepsinin hayata geçeceğini düşünmek zor, özellikle de bu evrendeki dizilerin daha önce hurdaya çıkarıldığı düşünüldüğünde. Ancak Westeros'un televizyon ekranlarımızdan kaybolması uzun zaman alacak gibi görünüyor.

Game of Thrones: George R.R. Martin Ejderha Evi'nden Sonra Kaç Spinoff İçin Çalışıldığını Açıkladı

Martin, Oxford Writers' House'da yaptığı bir konuşmada, bir sonraki Game of Thrones spinoff'u olan A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight hakkında bilgi verdi. Yazar ayrıca şu anda üçü animasyon ve dördü canlı aksiyon olmak üzere yedi dizinin daha geliştirilmekte olduğunu belirtti. Bu dizilerin konuları henüz doğrulanmamış olsa da, Fatih Aegon hakkında bir canlı aksiyon dizisi alma olasılığı yüksek görünüyor.

Game of Thrones: George R.R. Martin Ejderha Evi'nden Sonra Kaç Spinoff İçin Çalışıldığını Açıkladı

2022'de Kit Harington'ın canlandırdığı Jon Snow karakteri hakkında bir dizinin geliştirilmekte olduğu açıklanmıştı, ancak aktör bu yılın başlarında dizinin ölmüş gibi göründüğünü doğruladı. Harington, Screen Rant'a verdiği röportajda "Bu konuda gerçekten hiç konuşmamıştım, çünkü geliştirme aşamasındaydı. Geliştirilmekte olduğunun dışarı sızmasını istemedim ve insanların teoriler üretmeye başladığı, heyecanlandığı ya da asla gerçekleşmeyebilecekken bu fikirden nefret ettiği bir şey olmasını istemedim. Çünkü geliştirme sürecinde her açıdan bakar ve buna değip değmeyeceğini görürsünüz" dedi. Şu anda bu projenin masadan kalktığını belirten Harington, "Şu anda masadan kalktı çünkü hepimiz yeterince heyecan duyduğumuz doğru hikayeyi bulamadık. Bu yüzden şimdilik araçları bir kenara bırakmaya karar verdik. Gelecekte ona geri döneceğimiz bir zaman olabilir ama şu an için hayır. Rafa kaldırdık" diye ekledi.

Jon Snow dizisi muhtemelen ilerlemeyecek olsa da, Martin kısa süre önce iptal edilen ön dizi Ten Thousand Ships'in HBO'da yeniden geliştirilmekte olduğunu iddia etti. Martin, oyun yazarı Eboni Booth'u Primary Truth adlı oyunuyla Pulitzer Ödülü'nü kazandığı için tebrik ederek, Booth'un Game of Thrones evrenini genişletmek için HBO ile birlikte çalıştığını açıkladı. Martin blogunda, "Pulitzer Ödülü'nü hiç kazanmadığım için madalyada neden Joseph Pulitzer yerine Ben Franklin'in gösterildiğini açıklayamıyorum ama Eboni törenden sonra beni bilgilendireceğine söz verdi. Kendisi inanılmaz yetenekli genç bir oyun yazarı ve birlikte çalışmak büyük bir keyif; ödüllü oyunlarını Broadway'de ve Broadway dışında yazıp üretmediği zamanlarda, ben ve HBO tarafından meşgul ediliyor, Nymeria ve Rhoynar hakkında bir GAME OF THRONES spinoff'u olan TEN THOUSAND SHIPS için yeni bir pilot üzerinde çalışıyor. Hepimiz bu konuda çok heyecanlıyız... gerçi hala on bin gemi, üç yüz ejderha ve o dev kaplumbağaların parasını nasıl ödeyeceğimizi bulmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2024 13:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2024 10:37
Yapılacaksa devam serisi yapılmalı. Geçmişe dönük yan diziler bana göre ileride yapılacaklara ön ayak yapılan diziler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2024 16:02
Deli krala edilen isyan kısmı çekilse keşke
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2024 18:14
Aynen benim de yıllardır merak ettiğim konulardan Robert in isyanı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2024 02:25
Evreni ilgi çekici görünsede, geniş açıdan bakıldığında tırt. Reis öldükten sonra toparlayıp düzeltenler olursa yapılacak yayınlara bir şans verilir. GoT çıkmadan önce kısa tanıtımı izleyip yüksek beklenti ile başlamıştım diziye sonuç içi boş çıkan ceviz misali bir yapımdı.
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2024 19:36
Boş yapmışsın Game of Thrones'un ilk 5 sezonu başyapıttı en iyi dizi diyebilirim rahatlıkla her yönden daha sonra bozunca tüm evren bozulmuş olmuyor.
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2024 19:36
Reis koskoca GoT içi boş bir ceviz mi diziler tarihinin en iyi dizilerinden son sezonu olmasa şaheser bir dizi
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2024 15:58
Diziyi izlemediği o kadar belli ki. Bazılarıda herkes bir diziyi izliyor diye o diziye gıcık oluyor ve izlemediği için atıp tutuyor.
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2024 15:57
Ne saçmalamışsın. Dizi olarak got olarak başka iyi bir evren yok onu geçtim yüzüklerin efendisinden sonra star wars evreni, game of thrones evreni başka da kayda değer bir evren yok. Dizinin son 2 sezonu çok kötü desen anlarımda dizinin başları mükemmeldi ki bunu kanıtlayan bir dizi.
taylanz
taylanz 4.08.2024 12:42
GOT'u aslında sattıran şey mistik, gizemli tarafıydı. O tarafı her bakımdan öyle hızlı ve kötü harcadılar ki insanın pek izleyesi gelmiyor.

150 sene sonra Arya'nın night king'i cırt diye kesecek olduğunu bildikten sonra yok ejderhaymış, yok khalesi'nin sülale entrikasıymış. Beni tatmin etmiyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2024 13:02
Jon snow dizisi cekilmeli,ejderhalarin annesi yuce khalesi bile ölümden dönebilir sonucta ejderha alip götürdü öldüğünü tam olarak bilmiyoruz,sonuc olarak g.o.t efsanesi bitmesinde nasil olursa olsu ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2024 12:50
Robert'ın isyanı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kaç Yeni Game of Thrones Projesi Geliyor?
İlginizi Çekebilir