Joker kostümü giyen adam polislere zor anlar yaşattı

Furkan Güler 23.07.2019 - 14:44
Neler oluyor dünyada?

Süper kahraman filmlerinin ikonik kötüsü Joker, bu kez çok farklı bir olaya karıştı diyebiliriz. Kaliforniya'da yaşanan olayda bir vatandaş, Joker kostümü giyinip halkın arasına karıştı. Halkın arasında karıştıktan sonra huzursuzluk çıkartmaya başlayan adam, bir süre sonra polis tarafından fark edildi. Yaşanan araba kovalamacasından sonra sahile kaşan Joker kılıklı vatandaş, bir süre halkın arasında karıştıktan sonra etkisiz hale getirildi. Arabada kendisiyle birlikte bulunan yolcuya dokunmaya polis, sadece Joker kostümlü adamı gözaltına aldı. Heath Ledger ile birlikte Kuzey Amerika'da yaşanan hırsızlık veya adam yaralama olaylarında suçluların kimlik gizleme için daha fazla tercih etmeye başladığı karakter, Joaquin Phoneix'le birlikte de aynı etkiyi yapabilir.

Joker kostümü giyen adam polislere zor anlar yaşattı

Tüm bunların yanında filmden bahsedecek olursak, 30 milyon dolar bütçesi olan film, sinemada şimdiye kadar anlatılan Joker hikayeleri arasında oldukça klasik bir pozisyona yerleşebilir. Birçok projede yer alan ünlü oyuncu Joaquin Phoenix'i Joker rolünde göreceğimiz filmde Zazie Beetz ise Sophie Dumond isimli karakteri canlandıracak. Bakalım film nasıl olacak?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 00:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2019 15:59
The king of comedy ve raging bull tarzı bir film olucak.Çizgi roman joker i değil daha geniş bir kitleye ulaşır muhtemelen.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Joker kostümü giyen adam polislere zor anlar yaşattı
İlginizi Çekebilir