İstanbul Kıyamet Vakti kutulu olarak geliyor

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Türkiye'nin internet üzerinden
Türkiye'nin internet üzerinden oynanan ilk devasa çevrimiçi oyunu 'İstanbul Kıyamet Vakti'ni 2007 yılında oyunseverlerle buluşturan SOBEE Studios, bu oyunun yeni sürümününün tanıtımını Binbirdirek Sarnıcı'nda düzenlenen basın toplantısı ile gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantıda konuşan Sobee Studios Genel Müdürü Mevlüt Dinç, İstanbul Kıyamet Vakti'nin Türkiye'de oyun sektörünün oluşturulmasına yönelik atılmış en büyük adımlardan biri olduğuna dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti: "Kore ve Çin'in pazar liderliğini sürdürdüğü milyarlarca dolarlık çevrimiçi (online) oyun sektöründe Türkiye'nin de yer alması çok önemli bir gelişmedir. Sektörün henüz gelişme aşamasında olduğu Türkiye'de, birçok Avrupa ülkesinin halen bir online oyunu bulunmazken, Sobee Studios olarak online oyun konusunda ciddi bir tecrübeye sahibiz. Bu tecrübemizin ürünlerinden biri olan, mantıklı oyun kurgusu ve sayısız yan hikayelerle desteklenen İstanbul Kıyamet Vakti, Türkiye'deki oyunseverler arasında oldukça sevilerek kendi hayran kitlesini yarattı. Online ortamda birbirlerini tanıyan oyuncular piknikler düzenleyerek bir araya geldi. Hatta 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü, 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi bizler için çok önemli olan günler için özel törenler düzenledi. TTNET ve Aral işbirliği ile piyasaya sunmaya hazırlandığımız özel sürüm kutusu sayesinde ise İstanbul Kıyamet Vakti daha geniş kitlelere ulaşacak" dedi.



50 Bin Kutu İKV
Yaklaşık 3 yılda 7 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen ve ilk devasa Türk oyunu ünvanına sahip İKV'nin özel sürüm kutusunda yeni eklentilerin yanı sıra İKV tutkunlarının çok beğeneceği bir poster ve özenle hazırlanmış kitapçık da yer alıyor.

Sobee, TTNET ve Mynet hesaplarında geçerli 3 aylık plus paket ile satışa sunacağı İKV'nin özel sürüm kutusunu, 29.90 TL yerine sadece 19.90 TL'den oyunseverlerle buluşturacak. Oyunseverlerin, bütün satış noktalarından satın alabileceği İKV'nin, 50 bin adet gibi yüksek bir sayıda dağıtımı yapılması planlanıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 04:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
İstanbul Kıyamet Vakti kutulu olarak geliyor
İlginizi Çekebilir